Кое е първото нещо, което виждате на снимката – това определя характера ви

Забавен тест разкрива истинския ви характер, а психолозите гарантират, че той е с 98% точност. В зависимост от това, какво най-напред забелязвате на тази снимка, ще разкриете определени черти от характера си.
Разгледайте снимката. Кое е първото нещо, което сте забелязали в нея? Вижте изброените елементи по-долу и открийте, какъв е вашият характер:

Ябълка

Ако първото нещо, което сте забелязали в тази снимка е ябълката, то вие сте човек на живота. Ябълката е символ на живота, мъдростта и здравето. Представлява пълнота, позитивизъм и уникалност. Това означава, че вие сте човек, който е изпълнен с живот, щастлив в любовта и с весел дух. Ако сте забелязали, че ябълката е преполовена, това намеква още за авантюристичен дух, и склонност към страстни приключения!

Пеперуда

В този забавен тест тя символизира промяната към по-добро. Винаги очаквате да ви се случи нещо хубаво, нещо ново в живота. Лесно се освобождавате от грижите, които ви натоварват и имате изключително весел и ведър характер. Не се замисляте особено над ежедневните проблеми и обичате да се чувствате свободни. В любовта не обичате трайното обвързване, но откриете ли сродната си душа, оставате с нея завинаги. Чувствате се млади и безгрижни и се наслаждавате на щастието на своето съществуване. Чувствате се щастливи, когато сте влюбени и се наслаждавате пълноценно на връзките си. Пеперудата се свързва с красотата и нежността, и е един от най-силните символи на любовта, особено на младежката, невинната, непомрачена любов … Самият поглед към това красиво насекомо е достатъчен, за да разберем символиката – полета на пеперудата от цвете на цвете е ясно описание на връзката, която човек ежедневно осъществява с околната среда. А самата пеперуда е символ на човешкия стремеж да останем млади, макар само по душа.

Нож

Ако ножът е първото нещо, което сте забелязали в картината, това означава, че е време да направите промяна в живота си. Време е да се откъснете от нещо старо. Ножът е символ на гняв, агресия и / или раздяла. Трябва нещо да „изрежете“, т.е. да премахнете от живота си. Може би е въпрос преосмисляне или прекратяване на една връзка или промяна в работен план. Бъдете решителни и категорични. Ножът също така подсказва, че сте склонни към вземането на крайни решения. Веднъж направили своя избор, никой не може да ви накара да преосмислите решението си. Също така острието представлява и вид сексуално напрежение и сексуално противопоставяне. В интимен план обичате да доминирате, а не да играете ролята на подчинени.

Гъсеница

Говори за страх и несигурност. В този забавен тест, гъсеницата също така символизира много работа, дребни проблеми и задължения. Гъсеницата представлява земния живот, връзката с материалното. Вие сте здраво стъпили на земята и сте съсредоточени върху проблемите от ежедневието си. Пашкулът символизира до известна степен и капана, в който е окован духът. Освободете се от пашкула и полетете свободно.

Източник: Жена на върха http://www.woman-onthe-top.net/


image0 (9K)