Когато мама и татко ги няма – снимки

Любимият лаф „Да тръгнеш с деца на море – те да ти изядат сапуна“ въобще не е измислен случайно.  Обаче и у дома да са малчуганите, поразиите са гарантирани. Поне е забавно да имаш деца, нали?! В края на деня, когато останеш без сили след дългото чистене, подреждане и вървене след тях, ти идва хем да плачеш, хем да се смееш, но обикновено второто надделява. За щастие моментите на радост наистина са повече, или поне така ни се иска да споделим  пред бъдещите майки, които копнеят да гушнат скоро своите съкровища. Така или иначе за детските лудории няма почивен ден. А какво може да направи едно дете само – вижте от снимките, които са илюстрация на малка част от детската изобретателност;

divan zabavno-s-deca-6 leglo zabavno-s-deca-11  toaletna-s-deca-5 Sam v kashti 8  eggs zabavno-s-deca-10  mobilen tel  zabavno-s-deca-222  zabavno-s-deca-422

Детското креватче и стената могат да засияят в цветовете на дъгата. Култовият резултат ще бъде така впечатляващ, че ще се чудите дали и фирма за професионални услуги би се справила със заличаването му.

Само дете в банята – никога! Мокрото парти може да излезе извън контрол, тоалетната хартия да бъде употребена според фантазията на малкия гений, шампоаните да са изстискани до дупка и да са размазани по пода.

Мобилните телефони са толкова интересни играчки. Ако не искате те да пострадат в поредицата от експерименти, на които биха ги подложили децата, крийте ги далеч от тях. А знаете ли, че им отива да плуват?!

Като стана дума за детското творчество, реалността сочи, че то е не само непредсказуемо, но и особено новаторско. Лаптопът ви, телевизорът и всяка техника може да бъде унищожена само за броени секунди, а най-малкото, което би могло да й се случи, е да бъде оцветена с верните флумастери. Гримовете на мама, боите на татко и тебеширите се оказват по-опасни, отколкото можете да си представите.

Източник – Жена на върха


image0 (9K)