Кметът на Хасково уважавал много Борисов, а за останалото се чувствал невинен

Кметът на Хасково Добри Беливанов не си поплюва (казано директно)… В интервюто си от тази сутрин, освен да подразни Бойко Борисов, едва ли друго може да се приеме. Борисов преди дни заяви, че не разбира „нахалството на кмета“, който не подава оставката си заедно с Делян Добрев. Беливанов отвърна на лидера си от Банкя, че го уважава, изключително много го уважава като лидер…
„Няма да подавам оставка, защото хората са гласували за мен. Дори и да ме изключат от ГЕРБ, аз си оставам член на партията“, каза Беливанов пред Нова ТВ.

[ad id=“225664″]
Кумгейт взриви държавата, а от думите на кмета стана ясно, че за ГЕРБ това не добре. Прозрение, което боде очите на хората и този цирк няма да продължи дълго. Беливанов явно е решен да действа на въпреки и няма така лесно да сдаде поста си… поне за сега.
Той заяви, че не се страхува и ще работи за града си. Беливанов не е знаел, че служителите му били в роднинска връзка с Делян Добрев, което даде повод на водещата да го „забие“ – малък град сте, не се ли познавате?! И репликата за кума: „Аз много късно научих за това. Не съм разпитвал. Това е много лично, интимно е“.
От цялата схема на шуробаджанащина става ясно, че финансовият директор и секретарят на общината си отивали не защото има конфликт на интереси в тяхното назначение, а защото искали да работят на по-добро място. А, ей така, между другото, спечелили и две обществени поръчки за милиони, за саниране на блокове. Дали няма схема, а? Беливанов пък каза, че нямало как да ги изгонят след като документите им били изрядни.

[ad id=“225664″]
За „Фиаското“ в Монако Беливанов обяви, че всъщност неговият зет и дъщеря му са му подарили екскурзия, на която бил и неговият приятел Иван Стаматов. И обясни, че Стаматов и той имал две поръчки за саниране, което с нищо не го притеснявало.


image0 (9K)