Кметът на Русе отправил запитване до мобилните оператори дали на територията на Русе има изградена 5G мрежа. Не ни е проблем коронавирусът

Кметът на Русе от БСП, г-н Пенчо Милков, силно загрижен от „питания на хората“, отправил запитване до мобилните оператори дали на територията на гр. Русе има изградена 5G мрежа. И гордо се похвалил във Фейсбук. Защото хората били обезпокоени и питали. И той откликвал на техните вопли, пише Любомир Аламанов

Ето и самият пост: https://www.facebook.com/…/a.50754891630…/1292845091104512/…

Явно продължава традицията на президента Румен Радев, който беше обещал да пита за кемтрейлс и как ни ръсят лошите планетарни властелини. Довечера президентът ще е в бТВ, да го питаме за кемтрейлс, а, кмете?

Мда, за да съм максимално полезен на кмета, ето още няколко неща, за които „хората питат“:

– „Къде е централата на рептилите, за да подадем молба за членство?“
– „Защо Тръмп прикрива космическите кораби на орионци, кацнали в Зона 51?“
– „Наистина ли извънземни са отвличали земляни, предимно комунисти, и са извършвали гнусни ритуали с тях?“
– „Кой крие тайната на алхимията и наистина ли БНБ превръща олово в злато?“
– „Рептилите в каналите на всички реки ли се крият или само в тези на Перловската?“
– „Как софийската зоологическа градина успя да скрие новородения кентавър? Не питаме какво са правили майка му и баща му.“

Между другото, може да пита и как 5G пренася коронавируса, защото „хората и това питат“.

В БСП има много достойни лекари, които ще се радват подробно да му обяснят.

Осведомени хора споделиха, че кметът крие от хората точния метод, по който могат да се предпазят от „умно оръжие“. Трябва само да напишат на профила си или на чаршаф на прозореца си:

ESE, ESE, ESE, AMIN, AMIN CENA

И нищо умно не може да ги достигне…

А сега сериозно. Ролята на политиците по високите етажи на властта е да бъдат за пример. И да имат функционалната грамотност да правят разлика между реални проблеми като съсипана инфраструктура, комари по Дунава, замърсявания през границата от нереални страхове като този.

В случай на извънредно положение, в случай на сериозна криза, политиците трябва да са основният стожер на стабилност на общностите. Когато политиците са некомпетентни и некадърни, правят глупости, само и само да получат малко народна любов. Не осъзнавайки как сами стават проводник на конспиративни теории, фалшиви новини, истерия и откровени глупости.

В случай на извънредно положение, официализирането на конспиративна теория води до повишаване на масовата паника. И би трябвало да е наказуемо. Независимо дали е направено умишлено престъпно или неумишлено от тъпотия.

Срам за национал-социалистите. Срам за популистките опите на елементарен политик.

Преди две години казах, че БСП трябва да се саморазпусне, поради безсмисленост. Мило БСП, защо не се разпусна още тогава? Нямаше сега да се излагаш така…

Кошмар! Аман! Млъкнете поне по време на извънредно положение! Ако влудите няколко човека и те направят някоя глупост, кой ще поеме вината? Срам!

Неспокоен ден! Не може да сме спокойни, като на високи управленски позиции имаме функционално неграмотни хора!


image0 (9K)