Кметът на Казанлък Галина Стоянова – на тържества в Кънчево и Розово

Кметът на община Казанлък поздрави жителите на Кънчево и новия кмет Стойно Стойнов за празника на селото – Никулден. Тя посети футболна среща на отборите на селата Кънчево и Розово и обеща съдействие за помещение за зимните тренировки, за да не спират децата да упражняват любимия си спорт.

Въпреки категоричния резулат 7 – 2 за малките футболисти на село Розово от отбор „Млада гвардия“ над „Гранит“, село Кънчево Кметът на Казанлък благодари на всички и ги поздрави за спортменската игра. Специално поздрави отбора на Кънчево „Гранит“: „Защото Големите в спорта трябва да могат да губят. Много се радвам, че се държите заедно!“, сподели тя с малките играчи и връчи тяхната награда.

Победната купа на малките розовци връчи кметът на домакините и пожела: „Да влизате във все по-добра форма!“.

Всички присъстващи аплодираха приятелската среща и бяха единодушни, че най-важното е децата да са доволни и да не спират да спортуват, защото спортът възпитава и изгражда характери.

Тържествата в Кънчево тепърва предстоят. В Поздравителния адрес към жителите и Кмета на Кънчево Галина Стоянова посочва: „Преди по-малко от месец Вие встъпихте в длъжност като кмет на Кънчево за Мандат 2019 – 2023, с подкрепата на повечето от жителите на селото и вярвам, че те направиха правилния избор. Защото, както сам казвате, „Вашата житейска пътека е в село Кънчево“ и няма по-силна причина за човек да разхубавява родното си място от хората, с които е израснал, с които дели и Добро, и Лошо.“ И пожелава кънчевци да получават по-добри и по-спокойни условия за живот.“.

Галина Стоянова поздрави и жителите на село Розово, както и новия кмет Венцислав Колев за красивия Коледен базар, който организираха заедно! „Това е първа по-голяма инициатива след встъпването Ви в длъжност като кмет и смятам, че е добър знак как трябва да се работи в сговор.“, отбеляза към своя колега Кметът на Казанлък. За посетителите Кметът Венцислав Колев е подготвил по чаша топъл чай.

Събитието уважи и областният управител на област Стара Загора Гергана Микова, която остана много впечатлена от красивите сувенири, вкусните коледни сладки и най-вече уютната празнична атмосфера, която са създали розовци.

 


image0 (9K)