Кланът „Живкови“ се разраства, таткото е италианец

27-годишната Елизабет Живкова се сгоди за италианец. Най-големият подарък, който красавицата получила за рождения си ден миналата година, е предложението за брак от приятеля си италианец, чието име засега се пази в тайна.

В момента Елизабет живее в Италия и работи за модна къща там. Именно страстта към модата я срещнала с бъдещия й съпруг. Упорито се говори, че е възможно младата жена вече да е бременна, но това засега не е потвърдено.

Момичето е дъщеря от втория брак на Владимир Живков след Маруся – с Валя. За Елизабет се знае малко, тъй като е извън обсега на публичното внимание. От леля си Жени Елизабет наследява страстта си към модата. Завършила е Американския колеж в София. След това заминава за Лондон, където е приета да следва моден дизайн в лондонския филиал на престижния институт Марангони. Благодарение на качествата си Живкова е забелязана от световна дизайнерска къща и успява да изкара стаж при Алекзандър Маккуин. Не се знае дали младоженците планират сватбата да бъде на Ботуша или в България. Предвид влошеното здравословно състояние на Владко Живков той едва ли би могъл да лети до друга държава, за да види щерка си като булка. Самата Елизабет признава, че е разкъсана между Милано и София, където са нейните родители.

Въпреки драмите в семейството, тя е в отлични отношения със своя полубрат Тодор Живков-младши, който е син на Владко от първата му жена Маруся и живее в САЩ, пише „Ретро“. Той ще бъде сред първите поканени на сватбата й и за първи път ще има възможност да се види със своя баща, с когото са прекъснали връзка отдавна.

 


image0 (9K)