Китайски учен получава нобелова награда за откритието си – лек срещу РАКА!

 Д-р Юю Ту е китайски лекар, родена 1930 г. От 1965 година работи в Китайската Академия по Традиционна медицина и е посветила живота си на своята научно изследователска дейност.

За научното си откритие за борба с рака, декември  2015 година в Стокхолм, Д-р Юю Ту получава нобелова награда, което е официално потвърждение от медицината за действието на едно съединение върху раковите клетки и способността му да ги унищожава.

Д-р Юю Ту, доказва научно, че раковите клетки са изключително чувствителни към съединение, наречено Артемизинин. Това съединение, извлечено от Следкия пелин може да унищожи над 100 вида паразити, които са причинители на рак и множество други заболявания, признавани от традиционната медицина като „нелечими“ до момента!

[ad id=“263680″]

Д-р Юю Ту препоръчва на всеки да направи прочистване от паразити веднъж или два пъти годишно.  За да се предпазим от това да бъдем засегнати от тях, ние трябва да поддържаме вътрешна чистота в организма – защото веднъж опаразитени от наличие на някакъв вид паразити, те започват да се размножават като луди. Например, кръглите червеи могат да снасят 300000 яйца в един ден! Глистите могат да растат и да достигнат дължина 30 метра. Едноклетъчните амеби може действително да се хранят с мозъка.

Никой не е напълно имунизиран, дори и най-здравите хора. Ние можем, обаче, да пазим нашите тела в много добро състояние, чрез периодично прочистване.

Знаете ли, че Канадската лекарка Д-р Хулда Кларк установява, че чернодробният метил може дори да доведе до рак? Обикновено дори не знаем, че ги имате, докато разбира се, те не станат толкова много, че да бъде трудно да се избегнат симптомите.

Паразитите могат да бъдат действителната причина за най-мистериозните заболявания. Това са някои от най-често свързаните симптоми с инфекция паразити:

Разстройства на настроението: депресия, тревожност, мисли за самоубийство, раздразнителност
Силен глад за сладки храни
Желязо децифитна анемия- червеите могат да създават достатъчно загуба на кръв, за да предизвикат анемия или недостиг на желязо
Кожни заболявания като уртикария, обриви, екзема, сърбеж, дерматит, акне, язви, рани, лезии и т.н.
Повтарящи се гъбични инфекции като Candida
Кървенето на венците
Главоболие
Безпокойство или тревожност
Нервност – отпадъчните продукти от паразитите дразнят нервната система
Скърцане със зъби по време на сън
Хранителни алергии / чувствителност към храната
Загуба на апетит
Сексуална дисфункция при мъжете / менструални проблеми при жените
Хроничната умора
Устойчиви храносмилателни проблеми (крампи, подуване на корема, газове и т.н.)
Болки / скованост на ставите
Проблеми с дишането
Сърбеж – особено около устата, носа и ануса
Проблеми с паметта

 

СЛАДКИЯТ ПЕЛИН е чудотворната билка!  Той  убиват както възрастните индивиди, така и стадиите на развитие на поне 100 паразитни видове, също така убива яйцата.

Процентът на успех при напредналите форми е около 95%. Така че Вие може да разчитате на този метод, а не само да се надявате, че ще работи и при Вас. Това е цялостен подход, който не само унищожава паразитите, но и нормализира химичния състав на кръвта, снижава туморните маркери и възвръща здравето.

[ad id=“225664″]

Сладкият пелин  е препоръчвана терапия от лекари, фитотерапевти и специалисти в областта на здравеопазването.

Важно е да знаете, когато купувате билка, коя част от нея купувате. 

При Сладкия пелин съдържанието на Артемизинин се намира в малките листенца на билката и именно тази част, трябва да използваме, като се отстранява ненужна част  – клечки, стебло, изсъхнала част.  Съдържанието на тази непотребна част е предимно от целулоза и в минимални количества Артемизинин.  

Именно тази ненужна част от билката Сладък пелин се предлага на пазара на много по-изкушаващи цени и ни заблуждава с етикета си „Сладък пелин“ .

Ние направихме проучване и изследвахме няколко вида Сладък пелин от различни производители в цял свят. С радост установихме, че най-качествения Сладък пелин с най-богато съдържание на Артемизинин е българско производство.

 


image0 (9K)