Кирил Добрев: Единствената нишка, която свързва управляващите, е пари и власт

„Когато години наред държиш под похлупак теми като корупция и разпад на институции, всичко се превръща във врящо гърне и за отдушник се използва най-малкият повод“, заяви зам.-председателят на БСП.

[ad id=“225664″]

Когато години наред държиш под похлупак теми като корупция и разпад на институции, всичко се превръща във врящо гърне и за отдушник се използва най-малкият повод. Причина за всичко това е недоверието, което Борисов изгради у своите европейски партньори, каза по бТВ Кирил Добрев по повод гневната реакция на министър-председателя заради реакции на медии и политици след убийството на журналистката Виктория Маринова.

Чешки сайт пише, че Виктория Маринова е работила и по разследване на темата с ЧЕЗ. Искрено се надявам, че случаят е единствено криминален. Вярвам, че МВР може да се справи със случая, заяви Добрев.

Той коментира и разпореждането на премиера Джи Пи Груп да бъде извадена от всички европейски и държавни проекти. Борисов излиза с едни и същи номера излиза през две години. Преди две години отново беше казал, че изважда Джи Пи Груп от обществените поръчки, а какво стана след това? Дошло е времето да се каже ясно, че законът за обществените поръчки генерира корупция и управляващите не могат да се справят с това, посочи социалистът.

По думите му единствената нишка, която свързва управляващата коалиция, е пари и власт. Те нямат общи принципи, визии и политики, каза Кирил Добрев.

 


image0 (9K)