Кейт Мидълтън отново предизвика фурор с шикарен тоалет

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън отново блесна с уникална рокля. С появата си в музея „Victoria & Albert“ преди ден тя отново успя да предизвика интерес към себе си с тоалета, който бе избрала.

Кейт бе заложила на рокля на „Gucci“ – разбира се, изработена за нея по поръчка. Тоалетът е в бледо розов цвят и придаде на визията на херцогинята елегантност и нежност. Мнозина предположиха, че точно тази ѝ визия е съобразена с факта, че събитието бе точно в навечерието на празника на влюбените – Свети Валентин. Любопитна подробност е, че и обувките, и обеците (с които Кейт вече се е появявала и на сватбата на сестра си) вече е слагала и се е показвала с тях на публични събития, но в това няма нищо учудващо, тъй като тя неведнъж и два пъти е носила неща, който е обличала и друг път.

Събитието събра на едно място жените-лидери в сферата на финансите. След официалната вечеря Кейт изнесе и реч, като каза, че инициативата „Жените във финансите“ е „вдъхновяваща“. Освен това съпругата на принц Уилям използва случая, за да говори за една от каузите си – детското психично здраве. „Първите няколко години от живота на едно дете са най-важни за неговото емоционално, психическо и физическо развитие“, заяви херцогинята.

Преди седмици Катрин посети няколко училища, където се срещна с преподаватели и ученици в рамките на Седмицата на детското психично здраве.

woman


image0 (9K)