Кейт Мидълтън отново бременна?

Животът на кралското семейство е следен от поданиците така, сякаш е най-вълнуващата сапунка по телевизора – не минава и ден без нова серия! „Зрителите“ има своите любими герои и събития, които искат да гледат отново и отново, като топ сериалите на сезона.

Тъкмо да стане скучен и веднага изплуват нови подробности, които отново повдигат интереса на зрителя до небето . Наскоро Мегън Маркъл стана майка, а вече се говори, че Кейт Мидълтън иска още едно дете.

Херцозите на Кембридж имат вече три деца – шестгодишният принц Джордж, четиригодишната принцеса Шарлота и малчугана на една годинка Луи. Съпругата на принц Уилям, Катрин, е погълната изцяло от възпитанията на децата, но кралският експерт Дил Дампър уверява, че феновете не трябва да изключват възможността за появата на още едно дете в семейството им. Появата му ще помогне на Кейт да се отдалечи от кралските задължения и да се отдаде изцяло на семейството. Тя е категорично против децата да седят у дома. Игрите на чист въздух са полезни не само за физическото им здраве, но и правят децата по-свободни, развиват творческото им мислене.

Източници твърдят, че херцогинята не е във възторг от многото задължения и всячески се опитва да ги отбягва. Наричаха я дори „мързелива“, защото посещаваше твърде малко официални събития, за разлика от останалите членове на семейството.

Чувства се уверена в обществото, но предпочита да е у дома с децата, споделя Дампър. Дори бил учуден, когато Уилям и Кейт решили да имат трето дете. Все пак херцогинята е израснала в многодетно семейство.

Засега няма официална информация, но Кейт вече е заподозряна! А „зрителите“, така или иначе – развълнувани!


image0 (9K)