Кейт взриви публиката със… стара рокля (снимки)

Церемонията по награждаването на Британската академия за кино и телевизионни изкуства (BAFTA) се преди дни в Лондон. Събитието, както се очакваше, събра голям брой филмови звезди.

За пореден път 38-годишната Кейт Мидълтън и 37-годишният британски принц Уилям не пренебрегнаха наградите.

Но херцогинята на Кеймбридж предизвика нещо невероятно, а мнозина забелязаха доста странно нещо по нея.

На червения килим херцогинята на Кеймбридж се появи в дълга бяла и златна рокля от Александър Маккуин и обувки от Jimmy Choo (миналогодишната й визия също бе подбрана от тези двама дизайнери).

Образът на съпруга на принц Уилям бе допълнен от златна чантичка от Anya Hindmarch и бижута (обеци и колие) от Van Cleef & Arpels и пръстен от голям кристал на Citrine.

Важно е да уточним, че тази рокля Кейт Мидълтън облече не за първи път – в нея тя вече се появи на официална държавна вечеря в Малайзия през 2012 година.

Но изборът й на вече обличан тоалет не е случаен. Дрескодът на BAFTA беше всички да се появят с дрехи, които вече са обличали на друго събитие.

Когато херцозите на Кеймбридж се появиха на червения килим феновете, които ги очакваха бяха толкова впечатлени от образа на Кейт, че изпаднаха във възторг и не спираха да подвикват колко е красива.

Но друг верен фен на двойката веднага отбеляза, че Уилям също изглежда страхотно. Двойката реагира на тези комплименти с искрен смях.

Принц Уилям, който е президент на BAFTA от 10 години, връчи най-високата награда на режисьора Катлийн Кенеди, а след церемонията херцозите общуваха с всички победители.

https://www.instagram.com/p/B8EzQvKlY9a/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

jenata.blitz.bg


image0 (9K)