Квадрат N с изложба „Математика и занаяти“

На 1 декември в 17,30 часа във фоайето на Радио Стара Загора, Училището за развитие „Квадрат N“ ще покаже на старозагорци резултатът от работата на една от доброволческите си работилници „Математика и занаяти“. В работилницата участват деца от ЦНС „Малък групов дом“, Стара Загора, които имаха възможността безплатно да работят с двама обучители – Нели Христозова (геометрия) и Божидар Димитров от Камарата на занаятите (занаяти). След преминаването през курса по математика, г-н Димитров е научил децата как да приложат геометрията в пана и бижута от кована мед. Изделията им ще бъдат изложени във фоайето на радиото от 1-ви до 8-ми декември. Струва си да се видят. ЗАРАТА ще ви покаже изложбата в снимки, но те никога не могат да предадат вълшебството от личното докосване до творчеството на децата.

Втора творческа работилница „Работа с компютър“ за малките възпитаници на „Малък групов дом“ от 3-ти и 4-ти клас, води преподавателят от „Квадрат N“ Нели Йовкова.

Старозагорското Училище за развитие разширява дейността си и въвежда във вълшебния свят на науката и личностното развитие все повече млади хора. Успех, истински будители!

 

 


image0 (9K)