Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас – тайната на успешния 20-годишен брак

Звездните бракове често са обект на внимание и завист, но и не продължават много дълго.

Има и такива звезди, които успяват да се справят с проблемите и изкушенията, които им предлага средата, в която се намират, научи ЗАРАТА.

Бракът между Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас безспорно е един от най-успешните и дългогодишни в Холивуд. Двамата са заедно повече от 20 години и имат две деца – Карис и Дилън. Разликата в годините на Катрин и Майкъл не ги плаши, а ги сближава още повече.

В скорошно интервю за списание „WSJ“ актрисата признава, че като всички влюбени, с Майкъл имат възходи и падения, но намират начин да разрешат всички противоречия.

Споделя, че тайната за щастливия и дълъг брак не е сложна, а се състои в нещо простичко – обич, уважение, чувство за хумор и повече свободно време, което семейството да прекарва заедно.

Актрисата е щастлива с професията си, защото не се налага да работи всеки ден от 9 до 17 ч., което им дава възможност да си стоят вкъщи, да пътуват и да си обръщат взаимно внимание. „Живяхме на остров Бермуда в продължение на 12 години, където отгледахме и децата си. Уважаваме личното пространство на другия и шегите не спират да валят“, споделя звездата.


image0 (9K)