Катето Евро върти черпак вместо Ути срещу 5 бона месечно

Катето Евро ще се разписва срещу 5 хилядарки месечна заплата, за да върти черпака в ефира на БНТ. От 14 януари актрисата отново е на екран на мястото на Ути Бъчваров в легендарното му предаване „Бързо, лесно, вкусно“.

От телевизията издават, че топготвачът бил бесен на рокадата и недоумявал как Евро, която е аматьорка в кухнята, е успяла да го измести. След скандал на Бъчваров с продуцентите те му предложили унизителен компромисен вариант, а именно – да води само веднъж в седмицата. Така от понеделник до четвъртък в неговото студио щяла да се вихри Катето, а в петък – той. Евро вече има опит с готвене пред камера, но не е професионалист като Ути. Докато водеше обедното предаване на фалиралата TV7 „Усещане за жена“, тя успешно си партнираше пред котлоните с титуляря шеф Петров. Участвала е и в риалитито „Черешката на тортата“ по Нова телевизия, има и издадена кулинарна книга, пише „Ретро“.

За новото си предизвикателство по БНТ актрисата споделя, че списъкът на кулинарни изкушения, които е приготвила за зрителите, включва многобройни предястия, разядки, супи и основни блюда. Главен герой в нейните рецепти е месото, което тя обожава, но най-голямата слабост на Катето Евро в кухнята остават сладкишите. Новата работа дошла като спасителен пояс за актрисата, която в последните години нямаше нито лев доходи.

Откакто е изпаднала от ефира, тя бе на издръжката на сина си Сашо Кадиев, който се разкъсва между воденето на „Преди обед“, частните участия и играта в театъра, за да захранва майка си, жена си и детето. Запознати разкриват, че ежемесечно давал по около 1000 лева на Евро, но сега щял най-после да си поеме въздух, защото майка му вече не е безработна.

Този път звездата от „Оркестър без име“ настояла пред новите си работодатели да бъде на изряден трудов договор, защото преди време сглупила, работила срещу хонорар и поради тази причина не можела да се пенсионира. Тя все още продължавала да води битка с НОИ, които твърдели, че нямала необходимия 34-годишен стаж, за да се пенсионира, а документите й показвали, че е работила само 12 години през целия си живот.


image0 (9K)