Касапинът от Негован е действал прецизно с едната си жертва, но не и с другата

Брадва и нож най-вероятно са били използвани от касапина за разчленяването на двата трупа, открити в бидони в езерото край Негован, съобщава „Телеграф“.

При единия извършителят е действал изключително прецизно, докато при втория вероятно времето го е притискало и е бързал.

Това сочат първоначалните данни от огледа на криминалистите.

Частите от телата бяха прибрани от експерти в хартиени пликове и откарани за аутопсия в неделя.

Вчера към 20:00 часа бяха открити нови веществени доказателства.  Трима експерти на СДВР в специално облекло обхождаха местността и фотографираха намерените останки. И по двата черепа има входно-изходни рани. Мъжът и жената са застреляни с по един изстрел, произведени вероятно от пистолет.  Трябват още анализи, за да се определи калибърът на оръжието. По първоначални данни жертвите са простреляни под ъгъл.

Мъжът е без зъби и му е била поставена протеза, което навежда на извода, че може да е над 60 години. Няма друг белег освен зъбния статус. На мястото е открито женско бельо. Жената е била облечена бедно, с рокля, каквито се носят в селата.  Засега една от версиите е, че жертвите са убити от свой близък или роднина, който не ги е обявил за издирване.


image0 (9K)