Каръци: Емануела остана без зъб, Анелия и Бони се пребиха

Много от звездите преживяват инциденти на сцената. За някои от тях те са болезнени, а за други – комични, какъвто е случаят с певеца Иво Димчев, научи ЗАРАТА.

„Снощи например пях в една кухня на един рожден ден. Зад мен се печаха едни пържоли в печката, на два пъти си подпалих задника! На масата една огромна мега вкусна баница. После ми завиха за вкъщи. Всички истерично пяхме „Водка“, „Парцал“, „Леден дъжд“, „Еротик стар“, „Пушкин“ и се мятахме в екстаз. Неповторимо. За една една година се срещнах с толкова невероятни хора. Толкова много любов. Лесна, непринудена, вкусна, топла и абсолютно незабравима! Благодаря на всички, които ме поканихте и аз станах част от вашия дом, бях част от вас и вие бяхте част от мен! Ами, просто няма как, милички…“, написа Иво Димчев в социалните мрежи той и даде заявка, че продължава с изявите си.

Скандалната фолк тигрица Емануела преди време разкри една пазена от нея тайна, този път комична. „Излизам на сцената в една дискотека, в която имах участие, в момента в който казах първата дума и предният ми зъб изпада някъде из салфетките. В паниката се опитах да кажа на охраната, че трябва да отида в офиса“, разказва изпълнителката на „20 лева“. Тогава тя се заключила в тоалетната, където отворила единствено на нейния озвучител. Той се върнал на сцената, за да търси зъба, който бил открит от един от клиентите. „Намерихме лепило, залепихме го и се върнах на сцената“, допълва певицата.

Естрадната легенда Васил Найденов счупи два предни зъба часове преди големия си концерт за Деня на влюбените в новооткрит столичен артклуб. След неприятната случка Кеца прекарал целия Ден на влюбените в столична дентална клиника, където спешно реагирали и възстановили зъбите на изпълнителя, писа „Телеграф“.

Фолкпевицата Бони взриви мрежата, след като в интернет изтече видео как пада на сцената в чалга клуб. На кадрите се вижда как по време на бурен танц изпълнителката изведнъж тупва на сцената. Певицата се изправя бързо и продължава участието си, не подозирайки, че конфузната ситуация е снимана от феновете. Клипчето е предизвикало интереса на над 200 хил. души и е споделено от хиляда потребители във фейсбук, които добре се посмяха на вирнатите крака на Бони. За часове фолкаджийката се превърна в истинска сензация.

Анелия и Бони делят една съдба в опасните каскади по сцената. Преди години бившата на Коко Динев също тупна зловещо. Кръшните танци на Анелия доведоха до лошо падане по дупе, което нямаше как да остана незабелязано, и до днес певицата е обект на подигравки от страна на злобарите.

Джена буквално се срина на предизборен концерт. Поп фолк дивата била на площада в Свиленград, където изпълнява свои парчета, когато сцената се счупила и тя буквално пропаднала вътре. Певицата хлътнала в нескопосано направената сцена и доста се наранила. Тя била с насинени крака, но стоически продължила да извива глас и да пее. Клипът с това нещастно стечение на обстоятелства и буквалното пропадане на фолкаджийката стана хит в интернет пространството. За отрицателно време той набра рекорден брой гледания. Някои злорадстваха, но повече изказваха съчувствие за инцидента и се интересуваха от здравето на брюнетката.


image0 (9K)