Караянчева в Кърджали: Тръгваме към победа!

По нетрадиционен начин, съобразен с противоепидемичните мерки, ГЕРБ-Кърджали откри предизборната си кампания за парламентарните избори на 4 април. Мястото на събитието бе вертолетната площадка на старото летище в Кърджали, където симпатизантите на ГЕРБ с автомобили приветстваха листата на партията, начело с председателя на Народното събрантие Цвета Караянчева.

„Тази кампания е различна заради пандемията. Но днешното събитие е доказателство, че който иска – намира начин, а който не иска, намира оправдания. Ние сме отборът на тези, които имат аргументите и успехите, за да застанат пред своите съграждани и да ги призоват за подкрепа и доверие“, изтъкна водещият на събитието, вторият в листата на ГЕРБ Никола Чанев.

„Измина тежка година. Станахме свидетели на истински героизъм от страна на нашите медици, на изключителни примери за доброта и човечност. Президентът, който по Конституция трябваше да олицетворява единството на нацията, размаха юмрук срещу законно избраното правителство. Родиха се някакви странни коалиции на уж непримирими политически движения и партии, които се опитваха да убедят българите, че ГЕРБ е техен враг. И до изборите ще продължат с черната си кампания. И дори само заради това ще се провалят! Въпреки лъжите, въпреки агресията, мнозинството от нашите съграждани виждат ясно истината – че пандемията беше управлявана много по-успешно, отколкото в редица други страни. И най-вече, че имаме стабилна перспектива за развитие. Всички избори са важни. Но този път залогът е като че ли още по-голям. Ще позволим ли да захвърлим постигнатото или ще продължим да надграждаме? Ще обърнем ли гръб на стабилността и растежа, на които се радваме от повече от десет години? От нас зависи. И от нашата работа по време на тази кампания. Нека да дадем всичко от себе си за един чудесен и убедителен резултат на 4 април!“, призова Чанев.

„Познавате ме от 12 години, всеки петък, събота и неделя съм тук, защото това е работата на народния представител. Знам, че хората в региона ми имат доверие, защото много проблеми бяха решени, на много хора помогнахме“, посочи Цвета Караянчева, №1 в листата на ГЕРБ. Тя припомни и направеното до момента в региона – прекрасни училища – санирани, реновирани, модерен стадион, а скоро ще бъде прерязана лентата на нова спортна зала.

„Направихме много неща, но има какво още да се прави. Спомняте ли си какво беше преди 12 години? На два пъти ГЕРБ пое страната след управление на БСП и ДПС – пое една изпаднала в международна изолация държава, проядена от скандали и вътрешни конфликти, и я върна на правилната писта“, каза тя.

„Ние тръгваме към победа, победа на ГЕРБ, победа за България. Винаги сме вярвали в здравите устои на демокрацията, в мъдростта на кърджалийци и тяхното европейско бъдеще. Днес отново сме единствената партия, която може да гарантира икономически растеж и политическа стабилност. Направеното от нас е видимо. Искаме сигурна и предвидима държава. Няма да позволим постигнатото от нас да бъде изтрито. Имаме волята, имаме и куража да се справим“, завърши водачът на листата на ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева.


image0 (9K)