Каракачанов: Протестите може да бъдат окървавени!

Протестите могат да бъдат опорочени и окървавени, защото част от тези, които ги организират, целят точно това. Това заяви днес във Варна вицепремиерът, министър на отбраната и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов.

„Мисля, че е ясно за всички, само някои медии, които се опитват да ръководят тази изкуствена джендър революция, се правят че не го виждат, че точно това е целта“, съобщи Каракачанов.

По думите му хората, които са отишли първата вечер на протеста с качулки и маски, приготвили бухалки, запалителни течности с идеята да ги хвърлят по полицията или да я нападат, са с ясното съзнание, че при такива действия ще има отговор.

Според Каракачанов полицията е постъпила мъдро и не е атакувала провокаторите, но подобни неща не могат да се търпят вечно.

„Не може в името на това – няколко соросоидни НПО-та и партийки извън парламента да се докопат до властта, ти да разсипеш държавата“, коментира вицепремиерът.

В отговор на въпрос каква ще е реакцията на държавата ако се стигне до крайни действия, той отговори, „че няма нормална държава в света, в която някой атакува органите на реда и го посрещат с баница и кисело мляко“.

Вицепремиерът Красимир Каракачанов присъства на присвояването на първо офицерско звание на 22-ма курсанти от Випуск 2020 „Добруджански“ от ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“, което е кулминацията на честванията на 141-та годишнина от създаването на Военноморските сили.


image0 (9K)