Каракачанов: Комуникацията в коалицията буксува – това големият проблем

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов не е притеснен за поста си в правителството и не очаква големи сътресения в управляващата коалиция, но въпреки това призна, че е необходима повече комуникация в рамките на кабинета.

[ad id=“225664″]

Колегата на Красимир Каракачанов – Валери Симеонов, обаче изрази недоволство относно начина, по който се стигна до искането на оставките на трима министри, без да се съгласува с коалиционния партньор в лицето на „Обединени патриоти“ и дори обяви, че ще бъде обмислена ролята на неговата партия НФСБ в управлението. Въпреки това, Каракачанов обаче не смята, че ще се стигне до особени сътресения в голямата управляваща коалиция между ГЕРБ и „Обединени патриоти“, предава Канал 3.

[ad id=“263680″]

„Не съм притеснен. Всичко е въпрос на диалог и дебат и в края на краищата всеки си има свой подход към изразяването си, което прави. Обаче има нещо вярно в това, което казва Валери Симеонов – комуникацията в коалицията буксува. Това е проблемът. Трябва да има повече комуникация. Но не мисля, че ще се стигне до сътресения”, обяви Каракачанов.

Относно бъдещи промени в кабинета лидерът на ВМРО допълни: „Министрите, които аз съм предложил, без мое съгласие, няма как да бъдат сменени, освен ако нямат провинения”.

Красимир Каракачанов присъства на честването на 74-годишнината от смъртта на Тодор Александров в Суворово.


image0 (9K)