Каракачанов: Атаките към премиера целят предсрочни избори

„Наближават изборите и някои политически сили или кръгове, които имат интерес правителството да не изкара мандата си, организират компромати. От начина, по който се използват тези неща, няма никакво съмнение, че става въпрос за добре организиран компромат.”

Това заявява вицепремиерът Красимир Каракачанов зад волана на „Карай направо“ по Нова телевизия. И добави, че прокуратурата и отговорните органи ще установят достоверността на т.нар. снимки.

За мен няма съмнение, че това е компромат, подчертава вицепремиерът.

Той коментира снимките от спалнята на премиера, като каза, че първо трябва да се удостовери дали не става дума за фалшификат. И припомни „куклите“ на ченчаджиите.

„Тук целта е ясна. Много хора, виждайки тези неща, започват да мислят в една посока – посоката на внушението“, каза Каракачанов.

Според него целта на активното мероприятието е да се създаде внушение.

Министърът на отбраната ходи невъоръжен и споделя пред Диана Найденова, че повече от година не използва услугите на НСО. По думите му политически сили и икономически кръгове стоят зад атаките към премиера от последните дни, а целта е правителството да не изкара мандата си и да се стигне до предсрочни избори.


image0 (9K)