Капитанът на Берое Мартин Райнов: Изненадах се от развитието на кариерата ми

 

Халфът на Берое Мартин Райнов сподели, че е бил изненадан от развитието на кариерата си. Един от капитаните на старозагорци бе част от Локомотив (Горна Оряховица) във Втора лига през 2015 година, след половин година в Локомотив (Пловдив) получи повиквателна за националния отбор.

[ad id=“263680″]

„Доста ме изненада развитието на кариерата ми. За шест месеца стигнах от Втора лига до националния отбор. Ако някой ми беше казал, че ще стане така, щеше да ми прозвучи в сферата на мечтите. Когато ти се отдаде шанс и ти го сграбчиш, се получават нещата. Първата ми повиквателна ме изненада, защото не я очаквах, но беше доста приятно.

Целта ни в Берое е да останем в шестицата и да се класираме за участие в Европа. През първия полусезон сякаш играехме по-добре в гостуванията, но се надвам, че сега нещата ще се подобрят в това отношение. Тук подготовката в Турция върви добре и всичко е нормално. Изиграхме вече няколко мача.

[ad id=“263680″]

Аз доста пъти казах, че аз сам реших да напусна Локомотив (Пловдив), тъй като чувствах, че там не е моето място. Виждах, че треньорът на разчита на мен. Имах няколко предложения от България и чужбина, но прецених, че това на Берое е най-добро и за мен това ще е най-правилното място. Не съжалявам за избора си“, заяви Райнов пред колегите от „Спортал“.


image0 (9K)