Кандидат-зетят на Гала се хвърлил от шестия етаж!

Кандидатът за зет на Гала и син на нейната близка приятелка Деляна Маринова – Джуджи е бил на косъм от смъртта.

Константин, който от няколко години е запленен от щерката на водещата „На кафе“ – Мари, посегнал на живота си заради любовна драма.

Преди да се залюби със сегашната си приятелка, с която са израснали заедно покрай майките си, но от деца се имали само за другарчета, младежът имал друга връзка. Внезапната раздяла с момичето го съкрушила напълно и в момент на умопомрачение и тежка депресия Константин се хвърлил от шестия етаж на жилищна кооперация, разказва „Ретро“.

Наследникът на Джуджи, макар отдавна преминал пубертета, проявил нестабилна психика, когато ненадейно се оказал измамен от най-близкия човек след майка си. Тини, както Диляна го нарича галено, изживявал приказно красива любов с приятелката си. Девойката се ползвала с добро реноме пред родителката на гаджето си. Изневярата дошла като гръм от ясно небе на Константин, който наричал девойката „моята голяма любов“ и дори споделял няколко пъти с майка си, че има планове да създаде  семейство с нея. Така се стигнало до опита за самоубийство.

„Мисълта, че губиш детето си, сама по себе си е смъртоносна. Аз обаче съм щастливка, защото синът ми оцеля след падане от шестия етаж. Чудо! Лекарите не можеха да повярват, когато го прегледаха и установиха само натрошени кости в таза и в петата“, разкрива детайли от кошмарния инцидент Деляна Маринова.

Константин извадил невиждан късмет и бързо прескочил трапа. От дупката го измъкнала именно Мари, с която вече дори делят един покрив. Бъдещият зет на Гала се занимава с музика, а щерка й следва журналистика.


image0 (9K)