Кандидат-депутат от ГЕРБ кани старозагорци на спортен празник

На 19 март от 11:00 ч. в парк „Митрополит Методий Кусев“ ще се проведе мероприятие под надслов „Спорт за всеки“. Организатор на събитието е кандидатът за народен представител от 27- ми МИР Анелия Асенова съвместно с МГЕРБ Стара Загора. В тренировката ще се включат именити старозагорски спортисти, както и представители на различни местни спортни клубове.

Участие в събитието ще вземат  Тае-бо клуб „Аскен“, Николай Станчев – световен шампион по плажна борба, ММА боецът Георги Валентинов, Тихомир Трифонов – Балкански шампион по културизъм и фитнес инструктор,  Мариан Димитров – вицесветовен и многократен републикански шампион по бойно самбо, Стефан Сандев – инструкторът по бойно самбо заедно с неговия спортен клуб „Недьо Ранчев“, Анастасия Пенчева – инструктор Кangoo jumps, спортен клуб „Аскен“ – карате киокушин и още много видни спортисти на Стара Загора.

Стара Загора е един от най-добрите примери за създадени възможности за масов спорт, с развита образцова спортна политика, с добра база, програми и събития. Това една от причините да бъде избран за Европейски град на спорта за 2017 г.

Тренировката е подходяща за хора от всяка възраст, без значение дали се занимават активно със спорт или са просто любители.


image0 (9K)