Камен Хаджиев тренира с Берое

Защитникът Камен Хаджиев тренира днес с бившите съотборници от Берое, обявиха от клуба. Той ще подържа форма няколко дни, докато отборът му в Унгария – Академия Пушкаш започне подготовка.
Именно от Берое 27 – годишният Хаджиев беше продаден в унгарския  клуб през зимата, а в староагорският отбор игра година и половина. В клубната каса на Берое постъпиха 250 000 долара.
Спортният директор на Берое Валентин Грудев коментира трансферните новини около клуба и дали се търсят нови футболисти, а това се случи на първата тренировка на тима от Стара Загора.
„Търсим и водим преговори за централен нападател и офанзивен халф, както и вратар, но не на всяка цена. Вратарите, които в България водихме преговори с някои от тях, двама души, но те се притесняват от конкуренцията на Перниш и отказаха да дойдат в Берое, защото тук ще се чувстват като втори вратари. Имаме юноша с перфектни данни и ако не намерим човек, може да останем с наши юноши, втори и трети вратар. Разглеждаме имената на чужденци“, коментира Грудев.
„Има интерес към двама футболисти на Берое, ако пристигнат реални оферти, няма нищо лошо в това, при добра оферта да се разделим с някои от играчите, нищо конкретно не мога да кажа. Това е един пазар, не е приятно за треньорите, но нищо конкретно няма до този момент“, добави спортният директор на Берое.

image0 (9K)