Калканджиева налази Цитиридис

Жени Калканджиева – стръвницата сред българските красавици, покорителката на мъжките сърца и шеста по красота в света, сега се завъртя покрай Николаос Цитиридис.

И кой би устоял на агресивната еротика и сексапил, който пръска от покорителката на модните подиуми, еле пък 26-годишният наследник на Слави Трифонов. Тепърва ще се чакат рейтинг резултати за гледаемостта на вечерното шоу. Но едно е сигурно Николаос засега е наследник само по документи на Слави, но не и по-слава или скандалност.

Но кога за последно секс богини гостуваха на Слави в ефир?! От онова паметно гостуване на порнозвездите Дора Вентер и Дора Месарос минаха доста години. А ето, че Николаос не може да се отърве от женско внимание!

Преди няколко вечери младият водещ именно с Калканджиева отпразнува рождения й ден в студиото. Любопитен кадър зад кулисите издава колко е привързана шестата към Цитиридис. На пикантна снимка Жени Калканджиева седи в скута на невинния водещ! И то по какъв начин…

Заради позата и минижупа с който показва перфектни крака, всъщност Жени търка дупето си в Цитиридис. Това явно не е достатъчно на двамата палавници, защото край тях са една, две, три… осем красавици! Манекенките на Жени не дадоха дъх на водещия с гръцки и български корени. Вземаха му мерки, налазиха го като истински харем, пише „България Днес”.

 


image0 (9K)