Калин Сърменов е много, много щастлив!

Актьорът и директор на Сатиричен театър „Алеко Константинов“ Калин Сърменов стана дядо на момиче. Малката принцеса носи името Йоана и се появи на бял свят с перфектните мерки- тегло 3050кг. и 50см височина.

С внучка го дари първородната му дъщеря Дария, която се омъжи за сина на икономическия анализатор и преподавател Петкан Илиев – Александър.

Припомняме ви, че те сключиха брак преди година в морския курорт Лозенец. Година по-късно младото семейство са изключително щастливи от факта, че вече са родители.

Майката и бебето са добре, а щастливият дядо не пропусна да почерпи близки и колеги за малката Йоана. Репортер на „Телеграф“ се свърза с Калин Сърменов, за да му честити. „Благодаря ви, не мога да ви опиша какво е чувството. Пораснах. Буквално за 24 часа осъзнах, че съм пораснал. Отговорността се качва в пъти. Изведнъж се появява едно малко същество , над което нямаш контрол, но знаеш, че това е целия свят на твоето собствено дете. Страхотно и изненадващо е чувството. Усетих притеснение, щастие и като се погледнах в огледалото си казах: „О, Боже аз съм пораснал. Осъзнаваме това, когато започнем да носим отговорност“, с усмивка и вълнение сподели Сърменов.


image0 (9K)