Как се гневят различните зодии

Зодиакалният знак оказва значително влияние върху начина, по който изразяваме гнева си. Астрологията разкрива как се ядосват отделните зодии.

Овен

Овенът е сред най-избухливите знаци. Той може да избухне буквално за секунда. Но хубавото е, че Овенът се успокоява бързо.

Телец

Телецът е пасивно агресивен. Той мрази конфронтациите и трудно избухва. Но след като веднъж го направи, не забравя бързо за гнева си.

Близнаци

Гневът на Близнаците не трае дълго. Така че, ако ви кажат, че са ядосани, не се суетете около тях. Просто ги оставете на спокойствие.

Рак

Раците почти не дават изражение на гнева си. Проблемът е, че те го таят в себе си и това ги наранява.

Лъв

Като най-яростният от огнените знаци, Лъвът прилича на Овена. Той изразява гнева си по възможно най-шумния начин. Но след това бързо му минава.

Дева

За да разгневите Девата е необходимо да допуснете наистина много грешки. Представителите на този знак мразят да правят сцени и биха предпочели да запазят емоциите за себе си.

Девите прощават само на наистина важните за тях хора, но никога не забравят.

Везни

Везните пазят спомен за всяко ваше прегрешение и ви го напомнят в подходящия момент. Те мразят конфронтациите и единственият начин да разберете, че са ви ядосани е чрез тяхното мълчание.

Скорпион

Скорпионите обикновено не изразят гнева си, но ако наистина ги нараните, бъдете подготвени, тъй като те може да планират коварно отмъщение срещу вас.

Стрелец

Сарказмът е оръжието на Стрелеца. Ако предаде доверието му, бъдете готови това да отприщи гнева му към вас.

Козирог

Козирози трупат разочарованията си в продължение на месеци, така че не очаквайте да ви простят лесно.

Водолей

Никога не можете да разберете с какво точно сте ядосали Водолея, защото той мрази конфронтациите най-много от всички знаци.

Риби

Рибите са изключително емоционални. Те таят гнева в себе си и много рядко го насочват към околните.

 


image0 (9K)