Как родените на 23-то число балансират между тиранина и романтика в себе си?

Числото 23 е резултата от комбинацията на 2 (Луна) и 3 (Юпитер), която се смята за успешна. Родените на този ден от всеки месец са „петици”. Управлява ги Меркурий, а той ги дарява с висока интелигентност, способност да анализират, любов към работата, стремеж към нови постижения. Тези хора не се боят да поемат рискове. Обикновено имат добра кариера и се радват на уважение от колеги и партньори.

Макар и често да сменят настроенията си, са весели и приятни за общуване. След 40 години често заемат високи обществени постове и постигат финансова стабилност. Обичат да живеят в разкош и ако се поддадат на тази си страст, могат да пропилеят значителни финансови средства. Противоположните черти в характера им – тази на диктатора и нежността, се съчетава по странен начин и ги правят грубияни. Искат всичко да става по-тяхному, но им липсва силата на ха­рактера да накарат хората да го направят. Затова стават деспо­тични. Те са ефективни само с по-слабите от тях и вродената им проницателност ги възпира да се опитат да решават проблемите с тези, при които не работи тази тиранична практика.

Ако по си­лата на обстоятелствата са заобиколени от хора с по-силен ха­рактер, те се разстройват, защото не могат да наложат волята си над тях. В емоционалния си живот притежаващите чис­лото 23 обичат да властват. В същото време те са силно емоционални и имат дъл­боки чувства. Настроени са собственически към приятелите си, но не обичат посегателства върху себе си. Техният брак е добър само ако съпрузите имат точно същия темперамент като техния или желаят да се подчинят. И в брака искат да изглеждат свободомислещи, но всъщност са много властни. Родените под влиянието на числото 23 имат неуместното желание да властват, без да имат истинската сила на характера да го сторят. Ето защо тиранизират. Винаги изби­рат някой по-слаб от тях, защото не могат да наложат волята си на силния колкото тях или на по-силния.

Малко са продажни и хората, които в очите на обществото са успели, ги привличат. Те няма да се продадат за пари като числото 5, но взорът им опре­делено се замъглява ,от цвета на парите. Родените на 23 ден на месеца страдат от нервно нап­режение и болки в ставите. Редовното приемане на моркови и кисело мляко по­мага на страдащите от тези заболявания. В живота им господстват два фактора – промяна и слово.

Промяната може да се подразбира и като странствания, непредсказуемост, многостранност и безотговорност (всичко зависи от това какъв аспект на дарените ви вибрации проявявате – позитивен или негативен). Родените на 23  владеят речта до съвършенство. Подхождат им професиите на актьор, писател, радиоводещ, търговец и педагог. Обичат високите скорости.


image0 (9K)