Как различните зодии успяват да си навредят сами

Ето как различните зодии успяват да навредят на живота си, без дори да го осъзнават. Разрушителни черти на всяка зодия:

[ad id=“225664″]

Овен: Губите се в негативизъм и така се съсипвате. Най-лошото е, че дори не се опитвате да гледате по-позитивно на нещата. Вашият нрав може да ви навлече само неприятности. Живеете в негативен свят, в който хората рядко искат да присъстват.
Телец: Не живеете пълноценно. Вманиачени сте да контролирате всичко и всички. Когато нещо не се случва така, както искате, сте готови да се откажете. Дори от хората, на които държите. Научете се да оценявате и да се наслаждавате на живота.
Близнаци: Водите застоял живот и това ви проваля. Имате връзка, защото не знаете какво искате. Стоите си вкъщи, защото се страхувате от промяна. Не сменяте професията си и оставате там, където сте нещастни. Променете нещата и започнете да живеете, рискувайте!

[ad id=“263680″]

Рак: Поставяте другите преди себе си и това ви съсипва. Чувствителни сте и поставяте желанията и чувствата на другите пред вашите. Лесно се влюбвате, но се увличате доста и ставате досадни. Не забравяйте себе си! Обърнете си повече внимание.
Лъв: Съсипвате живота си със собствената си емоционалност. Не споделяте емоциите си и се затваряте в себе си. Избягвате скандали и преглъщате нещата, които ви дразнят. Задушавате се! Бъдете по-експресивни. Показвайте чувствата си, все пак сте човек, а не робот.
Дева: Твърде строги перфекционисти. Самооценката ви винаги е отрицателна. Критикувате се излишно и губите самочувствието си. Способни сте да обичате и хората забелязват доброто ви сърцето. Но вашата самокритичност се отразява и на живота, и на връзките ви.

[ad id=“238430″]

Везни: Твърде чувствителни сте и това ви съсипва. Гледате да бъдете добри с хората и да им угаждате. Интересувате се от тях и забравяте себе си. Понякога околните се подиграват с добрината ви и това ви съсипва.
Скорпион: Мислите, че не заслужавате да бъдете обичани и е по-добре да останете сами. Вие сте най-силния зодиакален знак. Сърцето ви трудно се печели, но е лесно да бъде изгубено. Очаквате близките ви да бъдат лоялни и искрени и най-малката грешка ви отдалечава от тях. Научете се да прощавате. Не е чак толкова трудно, колкото изглежда!
Стрелец: Съсипвате живота си със страха, който ви е обладал. Страхувате се да не се провалите и предпочитате да не мърдате от достигнатото в момента място. Опитайте да рискувате. Страха разрушава не само живота, но и връзката ви. А да бъдеш сам е доста по-страшно, отколкото когато имаш някой.

[ad id=“236993″]

Козирог: Вечния състезател. Отдавате живота си на постоянна конкуренция. Постоянно сте под напрежение и искате да сте най-добрия. Сравнявате се с останалите и се стремите към подобрения. Естествено, няма нищо лошо в това, но не забравяйте себе си. Не забравяйте да живеете. Не сте акция, в която инвестирате, а сте човек.
Водолей: Миналото съсипва живота ви. Не можете да си простите минали грешки и се самонаказвате със самота. Отблъсквате хора и не позволявате никой да се доближи. Позволявате на миналото да контролира настоящето ви. Е, погледнете напред, освободете се от грешките си.
Риби: Изборът на грешния човек съсипва живота ви. Губите време, съсипвате нерви. Всеки ден се будите с ясното съзнание, че трябва да започнете нов живот, но не се осмелявате. Замислете се! Понякога нещо старо трябва да си отиде, за да дойде нещо ново!

Източник: actualno.com


image0 (9K)