Как Поли ще ядоса Петър, за да каже той: Ако още веднъж ми каже, може да ѝ забия една брадва в главата!

Тази вечер в епизода от шестия сезон на предаването „Фермата – пътят на една мечта“ поредните кавги между жените в риалити формата едва ли ще изненадат зрителите.

Надали сте очаквали да видите Петър хрисим и спокоен тогава, когато някой му лази по нервите. Певицата Поли Хубавенска отново ще стъпи накриво пред пилота дотолкова, че на нейни забележки той възкликва: Ако още веднъж ми го каже, може да ѝ забия една брадва в главата!

Става ясно за пореден път, че да си начело никак не е лесно. Тази констатация се доказва и с ръководството на Поли, която не се оправя с всички свои задължения като фермер на седмицата. Гладът, на който са подложени фермерите заради лошото управление, не е техен добър съветник. Нейният конфликт с Петър тлее от много време, а и той изобщо не крие, че не харесва певицата и тя тотално го дразни. В епизода довечера ще станем свидетели на поредния конфликт между тях, но и не само.

Срещу Хубавенска ще изригне и Мария, която видимо вече влиза в играта. Доскоро тя с удоволствие участваше както в работата, така и в забавленията във фермата, но започна да се концентрира върху поведението на околните и отчита, че жената, с която много се разбираха до този момент – Надя, прибягва вече до стратегия за спечелване на формата. Техният железен тандем изглежда се пропуква.

Участниците се дебнат, което е донякъде забавно, но невинаги – приятно.

Скандалите между жените не стихват. Малкото останали участнички недоволстват срещу Поли, че е избрала женски дуел в събота, след края на който съотношението жени-мъже, ще стане 4:8.
Довечера ще стане ясно кого ще избере за втори дуелист Ваня, а тя няма голям набор от играчи, след като Надя спечели снощи имунитет. Останаха Дана и Даяна. Ще видим върху кого ще падне „секирата“ на Хепи Ванче.


image0 (9K)