Как ни пазеше НАТО тази нощ?

Как ни пазеше НАТО тази нощ? Вече над половин година въздушното пространство на България се охранява от натовски самолети, поради липса на годни български. Обществена тайна е, че тези натовски самолети са всъщност турски. Няма лошо, щом сме се докарали до този хал, трябва да се радваме и на тази охрана. Кой, обаче, охраняваше българското въздушно пространство през тази нощ, когато в Турция вреше и кипеше и сама беше затворила своето въздушно пространство?

Видяхме и как една натовска армия се опитва да свали законния президент на своята страна. И нямаше НИКАКВА реакция от съюзниците във военния пакт… Нещо повече, Германия отказа да му даде убежище и върна самолета му обратно!

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг изчака да види развитието на ситуацията и реагира с изказване в подкрепа на демократичните институции в Турция, едва когато се разбра, че метежниците няма да успеят.

Всичко това навява едни съмнения, че ако в България нещо се случи или ако българската национална сигурност  бъде  застрашена, НАТО само ще дреме и ще анализира, като едва ли може да се очаква да защити адекватно страната ни.


image0 (9K)