Как мъжете разбират, че са срещнали НЕЯ

В социална мрежа е направено запитване към женени мъже как са разбрали, че са срещнали най-важната, истинската жена в живота си, с която могат да изградят любов, а не просто да изживеят едно поредно влюбване.

До един мъжете твърдят, че още при срещата с НЕЯ, вече са знаели, че това е ТЯ. Подбрани и обобщени са отговорите, които дават най-често щастливо женените дълги години, създали хармонични отношения в двойката:
1. Видях я и… чувството бе неописуемо. Просто знаеш, че единствено с тази жена можеш да изживееш живота си щастливо. Цялата Вселена се събира в този миг.
2. Тя така ме „омагьоса“, че никоя друга жена не ми се струваше вече достатъчно привлекателна и ценна.
3. Тя беше амбициозна, обичаше живота и следваше мечтите си красиво. Всяка мисъл за нея ме караше да се усмихвам.
4. Разбрах, че това е ТЯ, когато усетих, че смисълът на живота ми е в миговете, прекарани с нея.
5. Разбрах, че е ЕДИНСТВЕНАТА, когато едва не я загубих и преживях тогава ужасни и психически, и дори физически страдания.
6. Тя се смееше и на неудачните ми шеги, четеше ужасните ми стихове и нито веднъж не каза нещо лошо за тях…
7. Тя винаги намира време да ме чуе, да ме изслуша…, винаги ме поддържа и е редом с мен във всичко, при това търси и вижда най-вече доброто в мен и не само в мен.
8. Разбрах, че когато не съм с нея животът не ми носи удоволствие и удовлетворение, че я ценя дори повече, отколкото себе си.
9. Прииска ми се да знам как протича всеки неин ден и усетих, че когато е бил лош, аз се разстройвам дори повече от нея. Това може да бъде само ТЯ.
10. Любовта ни започна истински, когато разбрахме, че прекрасно се разбираме един друг, имаме много общи неща и решихме, че ще бъдем заедно завинаги, въпреки обстоятелствата и хората, които тогава бяха против нас.
11. След мига на срещата не можех да мисля за нищо друго, освен за нея.
12. Когато я целунах за първи път осъзнах, че докато съм жив не бих пожелал да целуна друга жена.
13. Разбрах, че това е ТЯ, когато твърдо заяви, че ще роди нашето дете без да пожелае да слуша за каквито и да е други алтернативи.
14. За да бъде с мен ТЯ пристигна от Лондон в Ню Йорк.
15. Сигурен сте, че това е ТЯ, когато я виждате всеки ден в продължение на дълги години и въпреки това не ви е скучно с тази жена. Можете да говорите с нея за интересни неща, мнението й е важно, спокойно ви е заедно, но дори спокойствието е заредено с емоция, уют. Искате да изживявате с нея красивите си мигове, заедно да приключенствате. Искате на всяка цена да имате нейната положителна оценка за Вас.

Превод на ЗАРАТА от prokrasotu.info


image0 (9K)