Как иначе да се казва школският вестник, ако не „Шоколад“ и с какво да ви почерпят, ако не с вкуснотии, учениците от Гимназията по облекло и хранене в Стара Загора

Финални изяви по проект „Твоят час” в ПГОХ „Райна Княгиня” Стара Загора.

На 31-ви май в Професионалната гимназия по облекло и хранене „Райна Княгиня” в Стара Загора се представиха няколко клуба, работещи по проект „Твоят час”.

Клуб „Журналист” ни зарадва с третия брой на училищен вестник „Шоколад”, в който ученици, родители и ръководството на гимназията прочетоха разнообразни материали, подготвени от младите журналисти. Публиката с интерес разгледа снимковия материал и рисунки, свързани с празника Великден и с годишнината от Априлското въстание, както и материали за патрона на училището Райна Попгеоргиева.

И за да бъде още по-приятно на всички присъстващи, клуб „ На английски чай с пай” почерпи гостите с горещ английски чай и традиционен пай. Учениците от този клуб бяха изработили пайове по рецепти на английски език. Ето ги и как очакват изненадата в коридора:

pgoh_raina_knqginq (2)

Градусът на настроението се вдигна още повече в този слънчев майски ден, когато дойде ред на учениците от клуб „Малки, цветни идеи”, подредили изложба от свои изделия: атрактивни маски, пролетни картички, рамки за картини и украсена кожена подвързия за бележници и тефтерчета, както и бижута – всичко изпълнено с овладените в клуба рисувателни и приложни техники.


image0 (9K)