Как една наранена, но умна жена, накара мъжа си да зареже любовницата

Да създадеш семейство е много лесно, но да успееш да го запазиш изобщо не е лесна работа. Всеки ден се налага да правиш компромиси със себе си в името на общото благо.

Много малко двойки могат да се похвалят със щастлив брак, в който цари спокойствие и разбирателство. Останалите или полагат усилия да го постигнат, или просто избират лесния начин и се развеждат!

Попаднах на тази история преди известно време в едно списание. В нея се разказва за това как една умна жена разбира, че мъжът й си има красива любовница, но по много изкусен начин успява да си го върне обратно.

Съпрузите живеели заедно от дълго време, а любовта и романтиката помежду им отдавна ги нямало. На тяхно място трайно се били настанили разговорите за деца и пари.

Мъжът бил изключително отегчен от половинката си. Тя също не се интересувала от него и не му се възхищавала както преди. Освен това жената нямала никакво време, защото трябва да съчетава работата с домакинските си задължения.

Съпругът започнал да остава до късно на работа. И напълно очаквано точно там започнал любовна авантюра. Тя била млада и красива и готова да го изслушва и да проявява разбиране към проблемите му.

Когато не били заедно, двамата си пишели мили съобщения по телефона. За съжаление, всичко излязло наяве, когато един ден съпругата случайно попаднала на пламенната им кореспонденция.

Първоначално жената изпаднала в шок. Не знаела нито как да се държи, нито как да реагира.

Въпреки че била убита от предателството на мъжа си, тя решила да не се издава и продължила да се държи както обикновено. Въпреки огромната болка, след дълги размисли осъзнала, че обича мъжа си и иска да спаси семейството си.

Затова решила, че трябва да започне да си обръща повече внимание. Тръгнала на фитнес и едновременно с това започнала да спазва строга диета.

В същото време не спирала да следи как се развива връзката на съпруга й с другата жена. Тя проучила добре съперницата си и установила, че авантюрата на мъжа й няма да издържи много. И се оказала права.

С времето отношенията между двамата вече не са толкова романтични и лесни. Мъжът й не харесвал факта, че любовницата му е винаги наоколо. Тя пък, от своя страна, започнала настоятелно да го кара да напусне семейството си и да заживее с него – нещо, от което той изобщо не се нуждаел.

Предусещайки накъде вървят нещата, измамената съпруга започнала да действа. Започнала да се издокарва с най-новите си тоалети, купени специално за този момент, направила си нова прическа и всеки ден била добре гримирана.

Всичко това я направило неузнаваема. От предишната жена, облечена с дънки и размъкнати пуловери, нямало и следа. Мъжът й, разбира се, забелязал промените и все по-упорито започнал да се замисля защо изобщо е мислел да напуска семейството си.

Ето с какви малки хитринки една умна жена успява да върне мъжа си и да запази семейството си. Макар че на нейно място бих се замислила много сериозно нужен ли ми е такъв съпруг!

jenata.blitz.bg


image0 (9K)