Как да сме плажни и важни

Слънце, настроение, отпуска… Очарование то сякаш се носи във въздуха…Не ни остава нищо друго освен да стягаме чантата и да се изтягаме на плажа. Тук ще Ви дадем няколко полезни съвета, за това как да сте практични и важни.

[ad id=“225664″]

На първо място е плажната чанта. В стремежа си да не пропуснем нещо важно често се товарим с голяма плажна чанта. Толкова е досадно ровенето по дъното й докато достигнем каквото търсим. Познато нали? Няма нужда, това, което трябва да сложите в нея е хавлия, слънцезащитен лосион, книга или списание, балсам за устни, телефон  и може би това е всичко , което Ви трябва. Разбира се няма да отидете на плаж  с високи токчета или затворени обувки,  джапанките си ги обуйте предварително. Не забравяйте и задължителните шапка и очила,  тях също си сложете преди  да тръгнете.

Плажната визия е нещо важно затова и прическата Ви трябва е важна. Ние Ви предлагаме топ три на актуални летни прически. Те трябва да бъдат небрежни, но шик. Най- лесната и секси прическа е сплетената в рибена кост коса. Освен красива, тя е и практична при плуване. Нашумялата лятна прическа на две „рогчета“ горе на главата. Тя също е лесна – разделяте косата на път и прихващате на две опашки горе, след това увивате косата около ластичката. Лесно и свежо. Класическият нисък кок разбира се отново  е в класацията на модерна лятна прическа и тази година и се прави толкова лесно.

Изглежда вече сте готови за плажа! ЗАРАТА Ви пожелава приятно плажуване!


image0 (9K)