Как да си направим карта на желанията – мечтите ни се сбъдват по новолуние

Карта на желанията, или както я наричат – Карта на съкровищата, е уникален и много ефективен инструмент за осъществяване на най-съкровените мечти. Чрез нея подреждаме образи, олицетворяващи сбъдването им и след като я направим, скоро нещата наистина ни се случват.

Как става това?! Защо желанията ни се изпълняват, като с магия?

Създаването на карта на желанията е процес, в който насочваме мислите си в правилната посока, научи woman-onthe-top.net. Вече не сме само вятърничави мечтателки, а момичета с план. Когато погледнем на готовата карта на съкровищата, визуализираните желания се отпечатват в подсъзнанието ни. Това отключва процеса на изпълнението на тази цел. Струва ви се невероятно?! Просто опитайте!

Създаване на Карта на желанията – стъпка по стъпка:

Разделете голям лист хартия (или си направете Карта на желанията директно на компютъра). Ако няма да правите виртуална, имайте предвид, че препоръчителния размер (включва и рамката) е 68 х 68 см. Рамката трябва да е в зелено.

Разделете я на 9 зони, и ги украсете в съответния цвят, за да подсилите ефекта. Всеки сектор и нюанс е свързан с конкретна област от живота и има отношение към различните желания. Не импровизирайте, а спазвайте точно подредбата им. Не е нужно да изписвате наименованията й. Важно е да се отбележат желанията ви с конкретно, позитивно (!) изречение или подходяща илюстрация.

В самия център на вашата Карта на желанията поставете (или залепете) снимката си, на която изглеждате като въплъщение на мечтата си. Изберете тази, на която сте в идеално форма, настроение и самочувствие.

След това разполагаме желанията си по картата на съкровищата, зонирана по Фън Шуй :

север – кариера
североизток – знания, мъдрост
изток –семейство
югоизток – пари, богатство
юг – cлава, известност
югозапад – любов, брак
запад – деца, творчество
северозапад – пътешествия, помощници

център – здраве.

Над снимката си поставете знакът ОМ.
om-mantra11
Ако така и не намирате подходяща фотография, която да изразява съвършената представа за здраве и щастие, може просто да напишете името си.

След това започвате от югоизток по посока часовниковата стрелка. Бъдете ясни и конкретни. Не се свенете да искате богатство и придобивки. Мислете за това като за нещо заслужено. Подсилете с подходящо изображение и не забравяйте да добавите себе си, ако сте поискали кола, апартамент или къща с басейн. Не пропускайте и подходящото послание: „Къпя се в цялата благодат на Вселената!”, „Парите идват лесно в дома ми” и т.н.

Юг – Визуализирайте с подходяща снимка моментът, в който печелите мечтаната слава или признание. Направете си колаж как взимате почетна награда, медал или ви ръкопляска възхитена тълпа от поклонници.
Югозапад – Може да залепите снимка на приятеля си, цялото семейството или просто на анонимни влюбени в романтична сцена. Тук е мястото да пожелаете Идеалния, ако сте сами в живота. Може да изберете чувствена сцена на брега на морето, но нека не се вижда лицето на любимия. Ако имате партньор, сложите снимка от най-щастливия ви миг. Не забравяйте подходящото утвърждение в сегашно време.
Запад – Сложете снимка на бебенце, ако мечтаете за такова или на децата ви, когато са здрави и щастливи. Можете да си оформите корица на книга, афиш за изложба или да стилизирате нещо, което изисква творчество.
Център – вече сме се разбрали, че тук е мястото за въплъщението на вашето Съвършено Аз. Утвържденията са само такива, които касаят душевното и физическо ви здраве.
Изток – тук също е място за великолепни семейни фотографии или символи на задружност, единение и добри отношения.
Североизток – Ако мечтаете да следвате, направете си колаж с мечтания университет и вие в аулите му. Ако сте надраснали студентската възраст, не се отказвайте от съвършенството. Поискайте срещи с хора, които ви вдъхновяват или курсове, които ще ви направят по-добри специалисти.
Север – Може да изобразите мечтаната си месторабота или фиш със заплата, на която е отбелязана съответната сума.
Северозапад – Тук е най-най-най личната зона. Сложете снимки на вашите духовни учители и местата, които копнеете да видите. Ще подсилите желанието си, ако добавите снимки на светци или това, на което се уповавате.

Не пропускайте момента с изображението на Вселенски символ – кръст, религиозен знак или божествено изображение. На гърба на вашата Карта на съкровищата нарисувайте голямо слънце.

Приема се, че лимитът на всяка зона е три желания. Вложете страст и вяра в осъществяването на мечтите си. И бъдете сигурни – желанията ви ще се сбъднат!

За да се почувствате още по-сигурни, прибавете два надписа: Отгоре – „Благодаря, че всичко на Картата, лесно и бързо се сбъдва – в полза на мен и всички останали!”
Отдолу на вашата Карта на желанията – „Всички мои желания се сбъдват лесно и бързо за общото благо!“

Когато сте готови, запомнете най-важното: Вашата Карта на съкровищата/желанията принадлежи само от вас самите! Мечтите са деликатно нещо и са уязвими от завистливи погледи или хорско любопитство. Приберете я там, където ще я виждате само вие – в спалнята, в скрит файл на компютъра или в ковчеже. Гледайте си я всекидневно – като станете сутрин или преди сън. Това е специален ритуал, който ще ви напомня и ще поддържа страстта ви към мечтите.
Очаквайте сбъдването на желание по всяко време. Обикновено се казва, че оптималният срок е три години. Важно е да заявите мечтите си и да работите по тях без напрежение. Когато е най-добре за вас, тогава ще станат факт!

За да направите действаща Карта на желанията, обикновено искаме благословия от звездите. Знаете за магията на Новолуние. Доказана мощ и изключително въздействие върху сбъдването на мечтите има най-силно  Новолуние в Овен. Не забравяйте най-подходящите дни, в които да помолите Вселената за сила:

– 2017 г. – 27 март
– 2018 г. – 15 април
– 2019 г. – 05 април
– 2020 г. – 24 март

Това са най-добрите дати, за да направите своя Карта на желанията през следващите няколко години!

Вижте още по темата  ТУК

Източник – Жена на върха


image0 (9K)