Как да разпознаем влюбения мъж

Когато един мъж се интересува от вас или е вече влюбен, най-вероятно той няма да ви го каже директно, а ще изчака, за да се убеди, че вие отвръщате на чувствата му.

Но вие следете поведението му и сигналите, които изпраща, за да се уверите, че той е доста заинтересован от вашата личност.

[ad id=“263680″]

Обърнете особено внимание на тези пет сигнала:

1. Скъсяване на дистанцията.

Ако един мъж ви намира за привлекателна, първият сигурен признак за това е, че той се опитва да стои по-близо /чисто физически/ до вас. Когато разговаряте, обърнете внимание дали той несъзнателно се опитва да скъси дистанцията помежду ви и дали тялото му е напълно обърнато към вас по време на разговора. Прави ли го, значи го привличате.

2. Потриване на челото или веждите.

Друг жест, който може да издаде чувствата на мъжа срещу вас е потриването на челото и веждите с пръст, по време на разговора. Този жест означава, че той ви дава положителна оценка. Още повече, ако очите му се усмихват, докато ви гледа.

Често пъти ние успяваме да контролираме и прикрием усмивката си, но очите винаги издават, кога човек се смее.

[ad id=“225664″]

3. Търси ви без значителна причина.

Ако някой е влюбен във вас, той непрекъснато ще си търси причина да ви се обади, дори и по съвсем незначителни поводи. Разбира се, умният мъж, винаги ще си намери доста добра причина за да ви потърси, така че да не издаде истинската си цел, но все пак, зачестяването на обажданията трябва да ви покаже, че има и нещо повече от това, което се вижда на пръв поглед.

4. Смяна на поведението.

Честата смяна на поведението в един мъж е сигурен сигнал, че е влюбен във вас. Например, ако веднъж е изключително мил и нежен, а на следващия ден се държи подчертано студено.

Това поведение всъщност си има логично обяснение. Ако например, той ви е дал достатъчно (според него) знаци, че ви харесва, а вие не сте отговорили според очакванията му, следващото, което инстинктът ще му продиктува, е да промени коренно отношението си и да изчака резултата.

[ad id=“263680″]

5. Говори за вас.

Ако неспира да споменава името ви пред други хора, бъдете сигурни, че е влюбен във вас. Причината за това е, че той просто не може да спре да мисли за вашата личност и не може да се въздържи да говори постоянно за вас.

Обикновено става дума са съвсем дребни и незначителни неща, а истинската цел на тези разговори е просто влюбеният мъж да намери повод за да изрече името ви.

Източник: Ezine.bg


image0 (9K)