Как да разпознаем бъдещето на брака си по линиите на ръката

Тези, които вярват, че могат истината за цялото им бъдеще може да бъде разгадано по линиите на дланта, със сигурност искат да знаят какво ги очаква и в романтичен план. Владеещите хиромантия са категорични, че от тях може да научите и какво е бъдещето на брака ви.

Линията на брака не е може да бъде открита на всяка ръка. Ще я разпознаете лесно – представлява хоризонтална чертичка под малкия пръст на лявата ръка. Може да се окаже, че сте от хората с повече от една.

Ако видите повече от една линия, най-дългата символизира връзката партньора ви. Имайте предвид, че не говорим за граждански или църковен брак, а най-значимата, която имаме в живота си.

Тези, които нямат линия на брака не са обречени на празен ергенски живот. Специалистите по хиромантията казват, че те просто са хора с лед в сърцето, които нямат нужда или трудно градят пълноценни отношения с други.

Когато добре изразените линии на брака са повече, говорят не за безразсъдни сватби и разводи, а силно желание за общуване с противоположния пол и нужда от стабилна връзка.
По най-характерно „изрязаната” линия ще разберете кога ще се ожените. Според това дали е по-близо до кутрето или линията на сърцето, ще разберете кога ще срещнете половинката си.

Когато линията на брака е близко до линията на сърцето, сте от щастливците, които намират сродната си душа до 20-та си година. Ако е разположена по средата –между 25-35 години, а ако е по-близо до кутрето – чак след 35-та година.

[ad id=“225664″]

Колкото по-дълбока е линията на брака, толкова по-успешен ще е той. Най-ухажваните имат „звезда”, вместо нея.

Бъдете сигурни, че ще се ожените за идеалния, когато линията е извита нагоре, надолу – смъртта ще ви раздели, а разводът се бележи по дланта с разклонения на края на чертата.

Вгледайте се добре дали над линията на брака има втора линия. Тънката чертичка показва, че ще имате извънбрачна връзка. Ако е дълбока и ясна, според хиромантията – това е знак за втори брак.

Източник – Жена на върха


image0 (9K)