Как да премахнем драскотини по дървените мебели с натурални, евтини средства

Да заличите драскотини по дървените ви мебели е просто и не изисква специални и скъпи препарати. Единият познат начин е да се натрие надрасканата повърхност с орех, за по тъмните повърхности може да се използва зелената още черупка. но сега ще предложим на вниманието ви друг много ефективен начин, с който да се избавите от драскотините по дървените мебели. Необходими са точно две съставки:

[ad id=“225664″]

1. Смесете половин чаша оцет и половин чаша зехтин. С тази смес натрийте дълбоко драскотините. Резултатът – отлично загладена повърхност. Тази натурална и евтина полировка не само премахва и по- големи и по- малки драскотини по мебелите, но и значително подобрява външният им вид.

[ad id=“263680″]

2. Едва ли може да си го помислите, но цигарената пепел върши чудеса с драскотините по мебелите. Необходимо е да смесите вода с пепел на гъста паста и обилно да намажете надрасканата повърхност. След това излъскайте със суха и мека кърпа.
Дървото е натурален материал, който обича също натурални вещества. Ако искаме мебелите ни отново да са като нови, нека опитаме натуралните средства за полирането им.


image0 (9K)