Как да отслабнем, докато спим

Напитка ускорява процеса на изгаряне на мазнини. Вече можете да се отървете от наднорменото тегло без мъчителни диети. Напитката намалява глада като едновременно с това ускорява метаболизма. Тя се изпива преди лягане и топенето на мазнини започва. Тази рецепта споделя сайта lekuvai.bg.

[ad id=“225664″]

Съставки:

22 гр. нарязан на ситно магданоз
изцеден от 3 лимона сок
1/2 краставица
5 гр. настърган джинджифил
250 мл. вода
100 гр. гел от алое вера

Приготвяне:

Измивате краставицата добре, обелвате я и я нарязвате на парчета. После ги пускате в блендер. Изцеждате три лимона и добавяте сока в блендера. После сипвате и останалите съставки. Пускате блендера на максимална скорост. Разбива се до създаването на хомогенна течност.

Веднага щом е готова, напитката се изпива. Това трябва да стане преди лягане, защото действието й е през нощта. Докато спите, ще топите мазнини. Невероятно, нали?!

Този еликсир влияе много положително главно върху метаболизма. Той го задвижва до такава степен, че организмът моментално почва да топи калории.

[ad id=“263680″]

Освен всичко друго напитката е полезна и за имунитета. Тя действа укрепващо и освежаващо. Това е причината човек да спи отлично след консумацията й. Затова в случая е бонус, че се пие нощем.

Напитката се пие всяка вечер в продъжение на две седмици. За по-добри резултати може да се пие и месец или два.


image0 (9K)