Как да запишете детето си за летните школи на Фондация „Миню Блакански“

Всяка година Фондация „Миню Блакански“ организира летни школи, спомагащи развитието на мотивирани ученици в различни научни и хуманитарни области.

Извънкласно образование, неформални занимания за деца и тинейджъри с любопитни факти за музиката и другите изкуства, овладяване без усилия на нови знания и умения, откриване и проявяване на таланти.

За допълнителни въпроси можете да се обърнете към Яна Ковачева: мобилен телефон 0879 930 077 / 0889 555 677 или на електронен адрес [email protected]

За записвания пишете на елeктронен адрес: [email protected]

При заявка за записване изпратете следната информация:

Ученик: Име, Адрес, Телефон, Електронна поща, Мотивационно писмо

Родител/Настойник: Име, Адрес, Телефон, Електронна поща, Декларация за съгласие на родителя неговото дете да участва в школата

Молбите за записване ще бъдат одобрявани по ред на получаване до запълване на местата. По-ранно записване дава по-голям шанс да участвате.

Първа е Пролетната школа по музикална култура и изкуства от 31 март – 5 април 2019 г. в с. Оряховица, Старозагорско.

ТУК можете да се запознаете с всички школи, които се организират от Фондация „Миню Балкански“, както и датите на провеждането им.

Проф. Балкански създава Национален институт за образование в с. Оряховица, открит през 2006 г. Той се помещава в реставрираните сгради на училището в селото, дарено на Фондацията от Община Стара Загора.

Кой е Миню Балкански от старозагорското село Оряховица и защо той е гордост за България


image0 (9K)