Как да бъдем здрави с целувки

Днес е модерно да лекуваме всички заболявания с нетрадиционни методи. Но лечението не винаги е приятно. Освен ако не става дума за лечение с … целувки.

[ad id=“225664″]

Наскоро учени са доказали, че с целувки може да се отървете от редица неприятни заболявания. Целувките както знаем са различни. Но, ако това са любовни целувки, лечебният ефект ще е 100%, гарантират лекари.

Първо, целувките намаляват кръвното налягане. Сърцето започва да бие гладко, кръвоносните съдове се разширяват, кръвта тече във всички органи. По този начин, целувките предотвратяват спазми и главоболие. Между другото, лечението с целувки помага при менструални болки и спазми.

На второ място целувките са отлична профилактика на зъбния кариес. В действителност, по време на целувка се разпределя много слюнка, а тя регулира киселинността в устната кухина и ефективно укрепва зъбния емайл.

[ad id=“263680″]

На трето място, целувките облекчават напрежението и стреса. Няма нищо по-добро от една целувка. В действителност, по време на една целувка се отделят хормони на щастието: серотонин, допамин, окситоцин.

Искате ли да отслабнете? Целувайте се! Целувката гори калории. Не е толкова ефективна, колкото спорта и коремните преси, но … обикновено след целувките идва и желанието за секс и заради това се изгарят много калории.

При целувките участват много лицеви мускули, които запазват доброто състояние на лицето. Освен това, целувките повишават самочувствието, което помага да работите по-ефективно и да сте в добра форма.

[ad id=“238430″]

Преведено:zarata.bg


image0 (9K)