Какъв проклетник си според зодията

Овен – Импулсивен проклетник . Първо мачка, а после с ангелска физиономия се опитва да замаже нещата.

Телец – Жесток проклетник . Хем се прави, че няма проблем, хем в същото време обмисля отмъщението си – бавно, мъчително и удрящо на най-болезненото място.

Близнаци – Несериозен и дразнещ проклетник . Даже не осъзнава, че се държи като проклетник. Прави белите, забравя ги за секунда, а после с огромно учудване пита: „Ама ти ми се сърдиш! ЗАЩО???“

[ad id=“263680″]

Рак – Манипулативен проклетник . Как пък все той е жертвата, да му се не види? Как все някой го напада без причина, а той винаги си е бил тооолкова добронамерен.

Лъв – Нарцистичен проклетник . Да, той е върхът, а всички останали са боклуци и мястото им е в краката ти.

Дева – Отмъстителен проклетник . Забавя, но не забравя. И след години да е, пак ще си върне всичко, при това с лихвите.

Везни – Подъл проклетник . Тук преиначи, там манипулира, на трето място направо излъга. Плете интрига след интрига. А накрая излиза чист от кашите, които забърква.

Скорпион – Не просто проклетник, а най-големият проклетник. В съзнанието му има хиляди негови си правила и ако някой ги наруши (а това става по около 20-50 пъти на ден) веднага влиза в ролята на съдник. Ако човек не му играе по свирката, не може.

Стрелец – Скандалджийски проклетник . Не може ли да си държи езика зад зъбите? Все обиди ръси и все с „добри намерения“. Все ще направи забележка, все ще вдигне скандал. Дори на бабата в трамвая, за да й стане ясно, че никой не е длъжен да й отстъпва място.

Козирог – Комплексен проклетник – безразличие, егоизъм и алчност в едно. Но най-лошото е, че е доволен да ги притежава и трите.

Водолей – Циничен проклетник . Заема първо място по гаднярство. Готов да направи мръсно на някого, само и само после да му се надсмива.

[ad id=“225664″]

Риби – Апатичен проклетник . Ако чуе през нощта някой да крещи за помощ, ще си наметне одеялцето, ще си покаже леко носа и ще си каже, че или е някой луд, или пък не му влиза в работата да се намесва. „Всеки за себе си, съжалявам.“

Източник: bgnow.eu


image0 (9K)