Какъв „Кекс“ ще забърка красавецът Папи Ханс в „Като две капки вода“

Папи Ханс и неговият „Кекс“ разбърка много бързо класациите неотдавна. Сега очакваме новото превъплъщение на Константин Трендафилов, каквото е истинското име на Папи Ханс, в шоуто „Като две капки вода“ по НОВА, което стартира тази вечер.

28-годишният Константин Трендафилов е един от най-популярните съвременни писатели в България. Успоредно с това той е изпълнител, сценарист, творчески директор в рекламна агенция Saatchi&Saatchi, както и периодичен участник в мащабни реалити формати („Черешката на тортата“ и „ВИП Брадър“). С две думи – свръх талантлив човек с разнообразни интереси.

Константин Трендафилов завършва бакалавърската си степен по английска филология, а след това магистратура по журналистика в Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

Дебютната му стихосбирка „За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?“ (2016 г.) и романът му „Затворисърце“ (2017 г.) бързо завладяват сърцата на публиката.

Константин произлиза от семейство на интелектуалци. Майка му, Кристин Димитрова, има над 16 издадени книги зад гърба си и е превеждана в над 20 страни, като най-скорошната в списъка е Мексико. Кристин Димитрова е и главен редактор на романа „Затворисърце“.

Бащата на Константин, Владимир Трендафилов, е критик, писател, дългогодишен преподавател по американска литература в Софийския университет.

В интервю младият писател споделя, че като малък не обичал да чете книги, но родителите му доста са настоявали. Към днешна дата се възхищава на Кърт Вонегът, Достоевски, Джуно Диас.

От две години насам Константин вече е и музикален изпълнител, подвизаващ се под псевдонима Papi Hans. Дебютното му парче „Кекс“ (с комичен привкус) се превръща в тотален хит, а Papi Hans спечели наградата за Дебют на 2018 на Годишните музикални награди на БГ радио.

Втората му песен „Суперпалав“ пожънва (почти) същия лавинообразен успех.


image0 (9K)