Какъв е хороскопът ни за 2017? Каква ще е годината на Петела?

Хороскоп за 2017 година, изработен от известния френски астролог Бернар Матийо, обещава много за всички зодии в годината на дървения Петел, която предстои.

Овен

През 2017 г. на Овните ще им бъде трудно да се идентифицират със своите чувства, да изберат единен курс на действие и да се справят с емоциите си. Възможно е дори семейството и близките ви да бъдат шокирани от вашите извънредни лудории и трудно поведение.

Финансовото равновесие се върти около спестяванията ви. Необмислени рискове в началото на годината – през март, юни и август, а след това през ноември – могат да доведат до загуба на спестявания.

Но същевременно тези рискове могат да се превърнат в по-добра възможност да направите още пари.

Здравето ви ще зависи изцяло от емоционалното ви състояние. Положителната нагласа помага да заобиколите болестите, а мрънкането и хленченето само ще доведат до изтощение и неразположение.

Телец

През 2017 г. Телците ще плуват в океан от нежност и доверие , които преобладават в отношенията с другата половина. Всички проблеми, минали недоразумения и негодувания са забравени.

В началото на годината Телците трябва да бъдат икономични, защото приходите няма да са толкова големи. През втората половина на годината на Телеца ще се предостави добра възможност да спечелят – не пропускайте момента, използвайте шансовете си.

Здравословни проблеми не се очакват, но бъдете внимателни през февруари – не претоварвайте организма си. Наблегнете на физическите упражнения и редовните прегледи.

Близнаци

Много Близнаци през 2017 г. ще изпитат съмнение в чувствата – както собствените, така и тези на любимия човек. Какво да не правите: постоянно недоверие, подозрения могат да предизвикат сериозен разрив в отношенията и да предизвикат отчуждение.

Тази година Близнаците ще прекарат в работа и притеснения, но усилията ви ще бъдат възнаградени и то толкова много, че ще усетите вкуса на спечелените с упорит труд пари. Особено успешни обещават да бъдат февруари и май.

Внимавайте за здравето си и всячески избягвайте тъгата и депресията – именно оттам могат да тръгват всичките ви тревоги. По-често бъдете в компанията на добри приятели, осигурете си положителни емоции и тогава 2017-та няма да бъдете в опасност.

Рак

Рано е да мислите за стабилни отношения в личния си живот – има твърде много външни обстоятелства и подводни течения. Въпреки това, през пролетта всички раци ще имат възможност да се занимаят със себе си и близките.

През 2017 г. Раците трябва да бъдат много внимателни, да не влизат в дълг и да върнат всички предишни заеми точно и навреме. През февруари може да ви се отвори много отговорна и печеливша работа, която не трябва да отказвате и да поемете с цялата си сериозност и дисциплина.

Тонусът на организма е склонен към крайности, здравето може да ви изиграе трикове, така че трябва сериозно да му обърнете внимание, както и на всяко заболяване. Съблюдавайте ежедневната рутина, заложете на дозираните упражнения и правилното хранене.

Лъв

През 2017 г. Лъвовете трябва да не правят прибързани стъпки, да не се водят от страстите и желанието за експерименти. По този начин можете да унищожите своя стабилна връзка. Бъдете верни на партньора си.

От финансова гледна точка 2017 обещава да бъде просперираща, но не се препоръчва да вземате заеми – ще бъде трудно да се справите с тях. Приходите ще растат постепенно и постоянно, въпреки че финансовите постижения през 2017 г. не са особено обещаващи.

Внимавайте и за здравето. Коварна болест може да хване Лъвовете неподготвени в най-неподходящото време, така че слушайте тялото си и при първите признаци на болест се свържете с лекар.

Дева

Натоварването и пълното потапяне в работата не позволяват на Девата да намери много време за любимия човек, което е грешка. Именно през 2017 г. на партньора може да му писне и да ви хлопне вратата завинаги. Затова му обръщайте нужното внимание, за да не съжалявате.

Началото на 2017 може да бъде финансово проблематично, но не се притеснявайте, всичко ще се оправи през пролетта. Опитайте се през годината да спестявате от спечеленото, защото през целия период ще има непредвидени разходи.

Здравето на Девите обещава да бъде стабилно, но внимавайте за емоционалното си състояние и тонус. Често се усмихвайте, отхвърлете мрачните мисли, ярост, гняв и безсилие, и се откажете от лошите навици.

Везни

Лични отношения се очаква да бъдат непостоянни – ту любовен разрив, ту обяснение в любов до гроб. Любимите ви през 2017 г. ще бъдат особено нетолерантни по отношение на нетърпението ви и вечните промени в настроението.

От финансова гледна точка, на Везните ще им се иска нещо грандиозно – мотото на 2017 г. е „плуваш или се давиш“. Да уцелите десятката няма да е лесно, но да направите нещо глупаво и да почувствате финансов колапс – елементарно. Бъдете внимателни!

Везните не трябва да подлагат на изпитание здравето си, но вечните нерви могат да доведат точно до това. Опитайте се да запазите емоциите си под контрол, не се паникьосвайте и не изпадайте в тъжно настроение.

Скорпион

През 2017 г. Скорпионите ще бъдат носени на вълните на любовта през цялата година. През пролетта Скорпионите ще се увлекат толкова много, че ще загубят главата си.

Финансовото положение на Скорпиона е нестабилно – ту пълно, ту празно. Въпреки това, ако през годината спестявате, ще бъдете в състояние да избегнете напълно кризите.

Здравето обещава да не ви подвежда, особено ако спазвате хубав режим на сън и почивка и ядете достатъчно пресни естествени продукти. Запазете спокойствие и премислете начина си на живот, избягвайте излишен стрес и екстремни чувства – така ще можете да избегнете болестта.

Стрелец

Животът на Стрелците е маркиран от преосмисляне на връзката им с любимия и по-реалистичен изглед на нейното качество. Необоснованите и прекомерни изисквания могат да доведат до разпадането на взаимоотношенията.

Стрелците през 2017 г. ще успеят да получат различни заеми и кредити, но си струва да бъдете внимателни – грешките могат да ви струват скъпо. Особено опасно в този смисъл могат да бъдат юли и ноември, когато можете да изгубите голяма сума.

Здравословни проблеми не се очакват, но дръжте емоциите под контрол – нервната ви система няма да ви прости постоянните шокове, които могат да доведат до заболяване.

Козирог

2017-та може да донесе на Козирога сериозни промени в личния си живот – среща с неговата истинска половина. Ако не планирате нещо подобно, бъдете готови да си загубите ума и да се влюбите безпаметно.

Приходите обещават да растат заради усилията на работното място. Ще се появят допълнителни доходи, които през лятото с радост ще похарчите за любимия и забавленията.

Здравето ви може да пострада, ако не спазвате редовна диета и не правите физически упражнения. Във всичко спазвайте правилната мярка.

Водолей

Умът ви ще бъде зает изцяло от мимолетни хобита и развлечения. Началото на 2017 г. ще прекарате на вълните на любовта и скачането от увлечение на увлечение.

Приходите на Водолея през 2017 г. не обещават да бъдат стабилни. Причината за това – те не могат да решат какво да правят с парите: да ги спестят или да харчат.

Погрижете се за здравето си. Спазвайте режим, вземайте достатъчно сън, избягвайте стреса, съблюдавайте диета, отидете на фитнес, разходете се на чист въздух – и болестта ще заобиколи дома ви.

Риби

През 2017 г. Рибите може да открият любовта си в пътуване или чрез Интернет. Дори и случайното познанство може да доведе до нещо повече.

Тази година рискът и парите за вас са несъвместими понятия, така че не се опитвайте да играете с високи залози, не инвестирайте печалбите си в съмнителни начинания. По-добре е да умножите това, което вече имате, тогава приходите ви ще бъдат стабилни.

Здравето изисква специално внимание и грижи – не се претоварвайте с работа и физическа активност. Следвайте диета, сън и почивка.

Източник: blitz.bg


image0 (9K)