Какъв е вашият стил на обличане? Забавен тест разкрива любопитни подробности

В модата няма правила. Важно е това, което носите да бъде удобно, да ви харесва, да отговаря на линията на тялото и характера. Но ако се чудите какъв е вашият стил, този забавен тест ще ви помогне да се самоопределите.  Най-лесното можете да прецените какъв е вашият стил на обличане, отговаряйки на един забавен тест. Вземете лист и химикал и отбележете онези отговори, които смятате, че се отнасят до вас.

1. Най-добре се чувствате облечени в:

а) дълга прозрачна рокля

б) риза и плетен пуловер

в) модел от най-новите модни колекции

г) дънки и обикновена тениска

д) анцуг

2. За уикенда най-много бихте искали:

а) да заминете с партньора си на романтичен уикенд

б) да играете тенис в клуба

в) да пиете кафе в някое кафене

г) да организирате вечеря за приятели

д) да отпътувате някъде с цялото семейство

3. Какъв моден аксесоар най-често носите:

а) шнола за коса

б) перлена огърлица

в) модерна чанта

г) големи слънчеви очила

д) класическа чанта

4. Какъв цвят предпочитате да са дрехите в гардероба ви:

а) бяло

б) синьо и други ярки цветове

в) черно

г) неутрални и светли цветове

д) различни цветове, но повечето са неутрални

5. Какви обувки бихте носили всеки ден:

а) балетни пантофки

б) мокасини

в) с високи токчета

г) с ниски токчета

д) маратонки

И резултатите от този забавен тест са:

Най-много отговори а):

Вие сте бохеми, обичате да се обличате в удобни и по-романтична дрехи, като например топ, пола или рокля. Искате да сте красиви, но и да ви бъде удобно. Голяма част от дрехите, които носите през деня, обличате и за вечерно излизане. Бялата дрехи ви е любима, както и дрехите в есенни цветове, а цветните аксесоари са любимото ви средство за освежаване на вашите модни комбинации.

Най-много отговори б):

Предпочитате младежкия стил на обличане, поради което хората мислят, че сте по-млади, отколкото сте. Обичате да носите поло блузи, които комбинирате с елегантен панталон или дънки. Вашите любими цветове са морско синьо, нежно зелено и розово. Понякога в зависимост от настроението избирате дрехи с ярки мотиви.

Най-много отговори c):

Последователи сте на модата, искате да се обличате хубаво и обичате да ви забелязват, когато излизате с приятелките си. Обожавате обувките с високи токчета и дрехите на известни марки. Знаете как да комбинирате дрехите и винаги да изглеждате перфектно облечени. Типичният цвят в гардероба ви е черното, защото най-лесно се съчетава.

Най-много отговори г):

Обличането не е важен фактор в живота ви, но все пак се стремите да бъдете винаги елегантни. Стилът ви е делови–типичен за юпитата. Обличате се обличате в класически комбинации, като поли или панталони, жилетки и сако, а за вечерно излизане имате любима черна рокля. По-голямата част от облеклото ви е в неутрални цветове.

Най отговори д):

Вие сте практична личност, чийто стил на обличане и е подчинен на задълженията. Не разполагате с много време, за да мислите върху стила, затова и за вечерното излизане няма да положите много труд. Удобни панталони и тъмна тениска ще бъдат вашият избор за тази повод. Гардеробът ви преобладава в тъмни цветове.

Източник – Жена на върха


image0 (9K)