Какво ще се случи в „Завинаги“ след нощния масаж, който прави асистентката на Фарук?

И тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ романтичните отношения между някои от главните герои няма да се изяснят нито на тях самите, нито на зрителите.

Дилара, Санем и Сюрея нервно изчакват в заведение да се освободи маса. Дамите клюкарстват, ала Дилара е втренчена в снимките на бебето си и е обсебена от притесненията за него. Санем обаче забелязва как един млад господин не сваля очи от новоизлюпената майка и тя веднага привиква Сюрея да отидат уж до тоалетната. Разиграва се забавна ситуация, но не и за младия мъж, проявил интерес към Дилара.

А Адем скучае, след като е преобул и нахранил Умут. Гюнеш му се обажда с надеждата за романтична вечеря в Деня на влюбените, но го открива при сина му,  сменил край креватчето майка му, която той определя като “ много изнервена и уморена“. Тези думи попарват за кой ли път през последните дни чувствата на дизайнерката. Адем обаче успява да я уговори да отиде при него и бебето му и заедно да си поръчат храна.

Актрисата, изпълняваща ролята на Есма султан, е неузнаваема след края на снимките

Фарук и Сюрея си разменят хладни СМС-и, след като леко се спречкаха няколко часа преди това. Той се чувства схванат и се опитва да поразпъне мускулите си край бюрото, когато в кабинета му влиза Озгюр. Тя започва да го масажира. На пода пада писалка с името му, която асистентката тайно взема.

В конака Анастасия е откликнала на Осман и е останала да му прави компания в празната къща. Рускинята е свалила скучния клин и е облякла впита по нея, червена рокля. Двамата разговарят, седнали на дивана, и не крият взаимния си интерес един към друг. Милувка, преплитащи се ръце и отново се стига до нежна целувка и то след тръпнещ танц. Осман е истински запленен, а дали Анастасия е искрена? Точно в сюблимния момент на целувката, в къщата се втурва Гюлестан.

Къймет е отишла при Ипек и децата. Майка и дъщеря разговарят доста откровено така, както не са го правили почти никога. Ипек разкрива истинските си чувства към Фикрет, както и за мечтата си да стане жена на Фарук.

Бомба със закъснител цъка в “Завинаги”: Имам бръснач на устните, целувам те!

В същото време Фикрет е просълзен, самотен и надига шише с алкохол.

Гюнеш е на вратата в дома на Осман, когато Дилара отключва. Младата майка е бясна от присъствието на другата жена. Тя започва скандал с Адем, наричайки дизайнерката „нагла особа“. Адем се опитва съвсем разумно и спокойно да обясни на бившата си жена, че няма намерение да крие Гюнеш, а и така или иначе ще отглеждат сина си заедно и Дилара трябва да свикне с присъствието на Гюнеш в живота им. Той не желае да бъде нито Февзи Боран, нито като майка си Рейхан и не иска Дилара да го заплашва с факта, че ще избяга и той ще вижда сина си само колкото му се полага по закон.


image0 (9K)