Какво щеше да стане, ако тя бе с мен? – споделя дизайнерката Лейна Маркс

Приятелка на принцеса Даяна все още е преследвана от мисълта, че отмяната на съвместното им пътуване в Италия в последната минута е довело до гибелта ѝ. Това пише в. „Сън“.

Модната дизайнерка Лейна Маркс разкри, че й се наложило да откаже четиридневната почивка в Милано, след като научила, че баща ѝ е починал от сърдечна недостатъчност.

Тя отлетяла за родната си Южна Африка, а Даяна е отишла в Париж, където загина на 31 август 1997 година.

[ad id=“225664″]

„Беше ужасен период“, разказва разказва 63-годишната Лейна пред изданието в навечерието на 20-та годишнина от кончината на принцесата. „Трябваше да бъда на ваканция с Даяна в Милано.

Планирахме да отидем до езерото Комо, преди да се върнем. Но баща ми почина внезапно, затова отмених ваканцията с принцесата и отлетях за родината си.

Успях да се свържа единствено с нейния иконом Пол Бърел. Помолих го да ѝ изпрати спешно съобщение. Тя ми се обади в Южна Африка и ние си поговорихме.

Почувствах се зле, защото тя беше в трудно положение. След това тя отиде в Париж, при нейния любовник Доди ал Файед и се случи тази ужасна катастрофа…“, разказва още дизайнерката.

[ad id=“225664″]

Лейна се запознава с Даяна през 1995 година, след като я моли да изработи дамска чанта за принцесата. Лейна научава за трагичната смърт на своята приятелка, когато се връща при съпруга си в Палм Бийч в щата Флорида.

„През следващите няколко години бях в шок. Все още чувствам болката от всичко това. Постоянно си мисля какво щеше да стане, ако тя бе с мен? Всичко това може би нямаше да се случи.

Чувствам се ужасно, когато ме обземе тази мисъл, но не мога да се освободя от нея. Сега мисля за нея повече от обичайното заради годишнината“, признава още приятелката на лейди Ди.

Източник:Blitz.bg


image0 (9K)