Какво търсят жените в секса

Ако една жена се оплаква непрекъснато от главоболие в спалнята, означава само едно – сексът с другарчето не й е по вкуса. Жената е изключително създание с уникална сексуалност. Само истинските ценители обаче знаят какво наистина й харесва в леглото.

[ad id=“225664″]

Любовна игра

Сексът не е банкомат – дай ми парите, ето ти разписката! Жените имат нужда от време, за да се настроят на секси вълна. „Хайде да правим секс!“, не звучи нито романтично, нито настройващо за ласки. Вместо това мъжът може да я притисне до стената и да я целуне страстно. Когато тя почувства надигащата му се мъжественост, ще премине на гореща вълна. Нека това не е всичко преди самия акт. Красивото й тяло има нужда от целувки, милване, стимулиране. След като е получила подобаващо подгряване, тя ще пожелае сама да се отдаде докрай.

[ad id=“308672″]

Комплименти

Жените обичат да получават комплименти в леглото. Това ги кара да се чувстват секси. Ключът тук е мъжът да бъде искрен и да не използва клишета. Това ще даде повече увереност на дамите. Лъжа е, че жените не обичат секса! Те го обичат, когато се чувстват секси. Често комплексите и задръжките пречат на женската сексуалност, затова тук може да помогне мъжът.

[ad id=“253433″]

Да я гледат в очите

Няма нищо по-досадно от това мъжът да гледа филм за възрастни, докато прави любов с партньорката си. Жената обича да я гледат в очите, да се взират в душата й, да се чувства единствена…

Комуникация

Жената обича да се интересуват от желанията й в леглото, да я питат дали й харесва по време на самия секс, как се чувства. Ако мъжът само пъшка и се поти, без да осъществява емоционален контакт с жената в леглото си, тя ще се почувства неприятно.

[ad id=“263680″]

Да чува името си

Не само мъжете се оплакват от липсата на активност по време на секс. Жените обичат да чуват името си, да усещат желание, да бъдат насърчавани. Ако той прошепне името й в ухото й и я целуне горещо, тя ще почувства нов сексуален прилив на енергия.

[ad id=“236993″]

Орална любов

Да, и жените обичат оралната любов! Тук обаче се иска повече майсторство и фантазия, отколкото механични движения и сила. Мъжът трябва да знае какво прави, за да й достави удоволствие. За целта самата тя може да му покаже как да го направи най-добре – нещо, което ще се хареса и на двамата.

[ad id=“236999″]

Прегръдка след секса

Мъжете, които бързат да се отправят към банята, да се обърнат на другата страна и да заспят или да си пуснат футбол, много грешат. Краят е също толкова важен, колкото и началото. Тя не иска много – прегръдка, мила дума, топлина. Ако не можеш да й дадеш това, може би не я заслужаваш.

Дами, не се отказвайте от секса, само защото нещо не ви харесва. Дайте шанс на другарчето си да се усъвършенства. Вероятно се иска много малко, за да получите всичко това.


image0 (9K)