Какво се случи с Борислава Латинова, която обвини полицайка за неприличен обиск!

Историята на Борислава Латинова, която взриви обществото преди 4 години с обвинения, че полицайката Нели Върбанова й направила неприличен обиск изплува от забравата.

[ad id=“225664″]

„Тя ме съблече на място, и ми бръкна в панталона, не мога да ви обясня къде ми е бръкнала, щото е унизително..И аз седя вцепенена и не знам какво мога да направя и кажа, тя е полицай, съответно закон.“

Помните ли този скандален разказ, който през октомври 2014 г. направи 20-годишната тогава Борислава Латинова?

Бащата й също се включи в медийната истерия на дъщеря си и обясни, че полицаите са и бъркали с пръсти и отпред и отзад.
Тогава СДВР започна вътрешно разследване по случая, а прокуратурата разпореди разследване по обвиненията на Борислава срещу полицайката Нели Върбанова.
Тя доброволно се яви на детектор на лъжата, който доказа, че Върбанова не е направила гнусните неща, в които Борислава я обвиняваше.

[ad id=“263680″]

На 4 ноември 2014 г. Софийска районна прокуратура (СРП) прекрати предварителната проверка, образувана по жалба на момичето.

В хода на проверката са снети обяснения от посочените от Латинова очевидци, които се различават в значителна степен от твърденията на жалбоподателката.

Последните не споменават за грубо отношение и бъркане под бельото на Латинова от страна на полицейския служител Нели Върбанова.

Твърденията на жалбоподателката се опровергават и от изготвената видео-техническа експертна справка, посочват още от държавното обвинение.

[ad id=“236993″]
С две думи от прокуратурата – Борислава лъже за обиска.
След това заключения СРП започна ново насрещно разследване срещу самата Латинова – за набедяване на полицайката през декември 2014 г.

Едва две години по-късно, СРП прекратява разследването срещу Латинова за набедяване с мотив „несъставомерност на деянието“, пише fenixnews.eu.

http://BNews.bg


image0 (9K)